VUČIĆ O IZBORIMA: Za ove lažove iz Crte koji su više SPN nego oni sami, moje pitanje je "a gde su vam zapisnici?"

Autor: D.B.

Vesti

31.12.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici ODIRa su za sve ovo znali unapred, kao i svaki put do sada, dodao je Vučić.

VUČIĆ O IZBORIMA:  Za ove lažove iz Crte koji su više SPN nego oni sami, moje pitanje je "a gde su vam zapisnici?"

Foto: Prva/Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, jutros je govoreći za TV Prva, komentarisao ponovljen krug izbora u pojedinim opštinama u Srbiji. 

Predstavnici ODIRa su za sve ovo znali unapred, kao i svaki put do sada, dodao je Vučić.

- Kako oni da izgube od nas kretena... Oni su geniji i elita. Oni su tu da mi svi radimo za njih, da lepo žive. Batajnica je ogromno mesto, zašto da ne odlučuje o rezultatima izbora... Najbolje da napavimo opštinu "gradsko jezgro" i da oni tu vladaju - kazao je Vučić nadovezujući se o izjavi Bjelorglića.


- Za ove lažove iz Crte koji su više SPN nego oni sami, moje pitanje je "a gde su vam zapisnici?" Sve ste ih potpisali, sve mirno prošlo, ali je sve prirpeman unapred. Očekivali su da ćemo ovog puta slabije proći onda iznenađenje, njihov očaj, te uzimaju vlast na ulici. Neće oni nigde da uzimaju vlast sem na izborima. Sada je sve na SNSu i njihovim odlukama... rezultati se vide - kaže Vučić.

Vučiću je prikazan i video na kome opozicija preti zatvorom i hapšenjem, nakon što su on i Mali podelili video iz vožnje u kome pevaju numeru Lepe Brene "četiri godine".

- Zamislite diktator u škodi... znate li nekog diktarora iz škode? Da se vratim na ovo, uvek komentarišu nas kao dvojac. Te oni su homoseksualci, te ovaj je knjigovođa, ma ti dečko ni ne znaš šta je to. Milivojević i ovaj iz G17 su naučili iz novina informacije. Sve Bog da ih poživi. Evo kako me poslušala Marinika, prekinula je štrajk glađu. Sve su to izmislili da malo glume heroje, eto da malo bude kriva vlast, sve je to u redu. Što se zatvora tiče, da se malo i ja u zatvoru odmorim od vas. Zatvore smo sredili, ako mi još garantuju majonez i parizer, nikakav problem. Privođen sam mnogo puta uglavnom zbog utakmica kada sam mmlađi bio. Možete da me gonite za šta god hoćete, ali nećete da me uplašite. Zapamtite moje reči, neće moći da okreče one bele linije po putevima, kamo li po školama. Uzgred deca kreću u najmoderniju školu u Sjenici, i onda me pitaju zašto me Bošnjaci vole - kaže Vučić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dejan

31.12.2023 11:29

Pobeda na ponovljenim izborima je dokaz kome gradjani veruju.

Србин

31.12.2023 22:20

Свака част председнику на свему што је рекао, заиста. Можете да га волите или не али човек потпуно у праву уколико желите да га саслушате и имате мозга у глави.

Uroš

31.12.2023 22:52

Izbori su bili regularni a opozicija može samo da pokušava da opet svašta izmišlja i laže iz besa i nemoćni.