FENOMENALNA GODINA JE ZA NAMA! Ministar Mali: "ER Srbija nastavlja da obara rekorde i da postiže fantastične rezultate!"

Autor:

Vesti

14.01.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa porastom od čak 53 odsto u broju prevezenih putnika u prošloj godini, Er Srbija je uspela da se pozicionira kao lider na tržištu.

FENOMENALNA GODINA JE ZA NAMA! Ministar Mali: "ER Srbija nastavlja da obara rekorde i da postiže fantastične rezultate!"

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Ministar finansija Siniša Mali nedavno je objavio na svom Instagram profilu da je nacionalna avio-kompanija, Er Srbija, ostvarila zapanjujući rast od čak 53 odsto u broju prevezenih putnika u protekloj godini.

Ovo povećanje broja putnika pokazuje kontinuirani uspon ove avio-kompanije, koja je uspela da se izdigne iznad izazova i ostvari značajan napredak.

- Er Srbija @airserbia nastavlja da obara rekorde i da postiže fantastične rezultate!

Pre deset godina, imali smo JAT koji je bio na rubu bankrota. Danas, deceniju kasnije, srpska nacionalna avio - kompanija živi viziju koju smo tada tek sanjali. Er Srbija je u prošloj godini prevezla 4,19 miliona putnika, što je skok od 53 odsto u odnosu na godinu pre. Taj rast se odvija na svim poljima, pa tako danas kompanija ima 44 odsto više letova i to na 23 nove destinacije, 87 ruta u redovnom saobraćaju do 34 zemlje na četiri kontinenta.
Od 17. maja, nakon više od 30 godina, Er Srbija je ponovo počela da leti do Čikaga, a za prvih šest meseci, između Beograda i Čikaga letelo je više od 25.000 putnika. Tokom letnje sezone naš nacionalni avio prevoznik je do Njujorka leteo svakog dana u nedelji. Na ovaj način, srpska nacionalna avio - kompanija je tokom letnje sezone putnicima nudila do 10 nedeljnih letova između prestonice Srbije i Severne Amerike.
Rast leta ove kompanije ka rekordima rezultat je decenije rada na rastu ugleda, mogućnosti, tržišta, kompanije koja je postala svetska.
Nastavite da letite visoko! Čestitam!
- napisao je ministar Siniša Mali na svom Instagram profilu.

 

 

Pre samo deset godina, JAT je bio suočen sa bankrotom, ali danas, pod imenom Er Srbija, avio-kompanija je ostvarila viziju koja je nekada delovala kao daleki san. Sa porastom od čak 53 odsto u broju prevezenih putnika u prošloj godini, Er Srbija je uspela da se pozicionira kao lider na tržištu i ostvari značajan uticaj u vazdušnom saobraćaju.

Ministar Mali naglašava da je ovaj izuzetan rast rezultat decenijskog rada na širenju ugleda, mogućnosti i tržišta. Er Srbija je postala prepoznatljiva kao avio-kompanija koja se takmiči na globalnom nivou, a njen uspon je simbol napretka i izuzetnih dostignuća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (24)

Loading
Anja

14.01.2024 10:56

Er Srbija napreduje zahvaljujući predsedniku koji ulaže u svoju državu!

Bubi

14.01.2024 10:58

Srbija ulaže u razvoj cele zemlje!

Maja

14.01.2024 11:04

Er kompanija je sve jača i razvijenija, veliki uspeh je postigla SNS za državu i svoj narod!

Lenka

14.01.2024 11:51

Značajan napredak, kompanija koja je bila u velikim gubicima danas ostvaruje sjajne poslovne rezultate.