ŠEŠELJ O PODLIM POTEZIMA ČETIRI SILE PROTIV SRBIJE! Evo ko naoružava Kosovo i ko vodi otvorenu antisrpsku politiku! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

13.01.2024

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider radikala izrazio je razočaranje bivšim američkim predsednikom Donaldom Trampom po pitanju Kosova i Metohije.

ŠEŠELJ O PODLIM POTEZIMA ČETIRI SILE PROTIV SRBIJE! Evo ko naoružava Kosovo i ko vodi otvorenu antisrpsku politiku! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lider Srpske radikalne stranke (SRS), Vojislav Šešelj, izjavio je da će Amerika i dalje podržavati Kosovo, ali je pozvao na diplomatske napore kako bi se suprotstavili toj podršci.

- Mi Srbi, nažalost, ne možemo da umilostivimo Amerikance, bar ne sadašnju američku administraciju. Amerika vodi sve otvoreniju antisrpsku politiku - rekao je Šešelj za Happy TV.

Lider radikala izrazio je razočaranje bivšim američkim predsednikom Donaldom Trampom po pitanju Kosova i Metohije, ali je takođe izrazio želju da 46. predsednik SAD, Džo Bajden, ne uspe na izborima.

- Jedine regularne snage na Kosovu i Metohiji su snage KFOR-a. Dakle, snage pod zastavom UN. Nikakve druge! Ali, Amerika vodi sve otvoreniju antisrpsku politiku - dodao je Šešelj.

Šešelj je naglasio da bi, da je na vlasti, odmah tražio sednicu UN-a kako bi osudio podršku Kosovu od strane Amerike. Osvrnuo se na ranije slanje oružja lažnoj državi od strane Turske, Velike Britanije i Nemačke.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading