ĐILAS OPET UHVAĆEN U LAŽI: Evo šta nam je krio o rušenju predsednika i finansijskim interesima!

Autor:

Vesti

01.01.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilas priznaje finansijske motive rušenja Vučića

ĐILAS OPET UHVAĆEN U LAŽI: Evo šta nam je krio o rušenju predsednika i finansijskim interesima!

Foto: Tanjug/Ap

Dragan Đilas ponovo uhvaćen u laži


Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, nedavno je priznao da je njegov jedini cilj rušenja predsednika Srbije Aleksandra Vučića finansijske prirode. Ova izjava je izazvala brojne reakcije u javnosti i postavlja pitanje pravog motiva iza političkih aktivnosti lidera opozicije.

U svojoj izjavi, Đilas je naglasio kako je premijerka Ana Brnabić iznela tvrdnje o sličnosti protesta iz 2022. i prethodnih godina, na šta je Đilas oštro reagovao tvrdnjom da je to potpuno neistinito.

- Imamo situaciju gde ja pokažem naslovne strane novina iz 2022. i danas, gde nas na isti način optužuju za nasilje na ulicama a onda izađe premijerka ove zemlje i kaže "naravno da su iste kad ste isto radili i prošle godine". Evo, ja vas pitam: Pa je l' bilo prošle godine uopšte nekih protesta nakon izbora? Znači, žena slaže i ne trepne! - rekao je Đilas.

Zatim je dodao:

- Ne, Ana Brnabić nije ništa slagala, bukvalno identični protesti ispred RIK-a su bili dan nakon izbora 2022. godine! - nastavio je on.

 

 

On je istakao da su protesti nakon izbora 2022. godine bili identični protestima ispred RIK-a dan nakon izbora, te je time osporio tvrdnje premijerke Brnabić.

Ova izjava ima dalekosežne implikacije i postavlja pitanje iskrenosti i motivacije lidera opozicije. Da li je zaista finansijski interes glavni pokretač Đilasovih političkih aktivnosti? Ovo pitanje ostaje otvoreno, ali izjava samog Đilasa baca novo svetlo na političku scenu u Srbiji.

**Politička borba ili finansijski interes?**

Pitanje motiva iza političkih aktivnosti lidera opozicije postaje sve aktuelnije, posebno nakon Đilasove izjave o finansijskim ciljevima rušenja Vučića. Da li je politička borba zaista u prvom planu ili su finansijski interesi ti koji pokreću političare?

Ovo pitanje postavlja nove standarde u analizi političke scene u Srbiji i otvara diskusiju o ulozi novca u politici. Brojne polemike se javljaju oko ove teme, a javnost sve više postavlja pitanje da li su političari zaista posvećeni političkim idejama ili je njihova glavna motivacija finansijske prirode.


Ovo pitanje otvara široku debatu o političkoj etici i odgovornosti političara prema javnosti. Kako se javnost može osloniti na političke lidere kada postoji sumnja u iskrenost i istinitost njihovih izjava?
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (18)

Loading
Jeka

01.01.2024 18:19

Nista neobicno i neocekivano od strane Djilasa, navikao da se sluzi lazima i izmisljotinana

Stvarno

01.01.2024 18:19

A kad nije.

Jeka

01.01.2024 18:20

Djilas jedino sto zna dase sluzi svakakvim prevarama, jer su mu samo sopstveni interesi vazni

sasa

01.01.2024 18:20

Bespotrebno je ulaziti u raspravu sa Djilasom, jer to sto prica po meni nema tezinu-