IRENA VUJOVIĆ OTKRILA ŠTA ĆE POŽELETI ZA NOVU GODINU:" Svim građanima želim da predstojeće praznike provedu u miru i slozi"

Autor:

Vesti

31.12.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazeća godina, kako je rekla Irena Vujović, ministarka za zaštitu životne sredine, bila je uspešna za Srbiju i naše građane.

IRENA VUJOVIĆ OTKRILA ŠTA ĆE POŽELETI ZA NOVU GODINU:" Svim građanima želim da predstojeće praznike provedu u miru i slozi"

Foto: ST/Nemanja Pančić

Odlazeća godina, kako je rekla Irena Vujović, ministarka za zaštitu životne sredine, bila je uspešna za Srbiju i naše građane.

- Pre svega zbog ostvarenih ekonomskih rezultata, koji su omogućili povećanje penzija i zarada zaposlenih. Veliki uspeh je obnova i izgradnja zemlje i smanjenje nezaposlenosti, što je rezultat zajedničkog rada svih nas koji se posvećeno trudimo da damo i lični doprinos kako bi Srbija bila još bolje mesto za život - kazala je ona za Kurir i dodala:

- Kada je reč o resoru koji vodim, napravili smo značajan pomak nabolje. Pored brojnih zelenih projekata koje smo realizovali, uspeli smo da završimo izuzetno zahtevnu proceduru i započnemo radove na kapitalnim projektima kojima menjamo lice Srbije nabolje. Kao kruna našeg trogodišnjeg rada, u više gradova i opština počela je izgradnja kanalizacione mreže, a gradimo i prvi od šest modernih regionalnih i reciklažnih centara gde će se otpad tretirati po savremenim standardima. U narednom periodu ćemo još brže raditi na realizaciji projekata važnih za sve građane.

Vujovićeva se osvrnula i na nedavno održane izbore.

- Ovu godinu ću svakako pamtiti i po izborima i ubedljivoj pobedi liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", koja je ponovo potvrdila da građani dobro znaju ko zaista brine o njihovom interesu i ko ima viziju za bolju budućnost. Ukazana mi je velika čast i poverenje, jer sam u 2023. izabrana za potpredsednicu Glavnog odbora SNS, što me ujedno i obavezuje da još posvećenije radim za dobrobit građana, što našoj stranci i jeste glavni cilj. Privatno, pamtiću 2023. po lepim dešavanjima. Pred kraj svake godine sebi dajem obećanje da ću bolje usklađivati obaveze, kako bih više vremena provodila sa porodicom i prijateljima. Nadam se da ću to i ostvariti u 2024. Svim gradanima želim da predstojeće praznike provedu u miru i slozi, okrenuti svojim najbližima i da u narednu godinu krenemo sa novom energijom u nove pobede - kazala je ona za Kurir.

BONSU VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading