VUČIĆ UPUTIO EMOTIVNU PORUKU GRAĐANIMA SRBIJA ZA NOVU GODINU: Mi više ne čekamo prilike, već ih stvaramo

Autor:

Vesti

31.12.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić čestita Novu godinu i poručuje da Srbija nastavlja da napreduje

VUČIĆ UPUTIO EMOTIVNU PORUKU GRAĐANIMA SRBIJA ZA NOVU GODINU: Mi više ne čekamo prilike, već ih stvaramo

Foto: printskrin


Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se građanima putem društvene mreže Instagram, čestitajući im Novu godinu.

U svojoj poruci, predsednik je istakao da je protekla godina bila izuzetno teška i izazovna, kako za Srbiju, tako i za ceo svet. Ipak, naglasio je da je upravo u teškim vremenima snaga i vera retkih naroda ono što ih vodi napred.

- Ipak, sa nadom i snagom kakvu ima retko koji narod, naša zemlja je odlučila i potvrdila da nema stajanja. Dobili smo ogromno poverenje građana, kako bismo nastavili da gradimo osmeh naše Srbije, ulažemo u obrazovanje, nauku, zdravstvo, infrastrukturu i opšti razvoj, sarađujući sa svima, uz očuvanje tradicionalnih prijateljstava - poručio je predsednik.

 

 


Podrška građana i ulaganje u razvoj zemlje

Vučić je istakao da je Srbija odlučna u tome da nastavi sa rastom i razvojem, te da je dobila veliko poverenje građana da nastavi da gradi budućnost zemlje. Pomenuto je ulaganje u obrazovanje, nauku, zdravstvo, infrastrukturu i opšti razvoj, uz saradnju sa svim partnerima i očuvanje tradicionalnih prijateljstava. Ovakav pristup ukazuje na posvećenost razvoju svih segmenata društva i stvaranju boljih uslova za život građana.

 

 

- Dragi građani Srbije, želim vam svako dobro, zdravlje, uspeh i napredak! Da u veselju i sa nadom dočekujemo svaku sledeću godinu, uvereni da možemo da ostvarimo sve snove za naše porodice i našu jedinu, najlepšu i ponosnu Srbiju!  Srećna nam svima Nova godina! Idemo dalje! Živela Srbija! - zaključio je Vučić.




Stvaranje prilika i ostvarivanje snova

U svojoj poruci, predsednik je istakao da Srbija više ne čeka prilike, već ih aktivno stvara. Naglasio je važnost setiti se razloga zbog kojih se započelo sa određenim ciljevima i za koga se sve to radi. Ovakav pristup motiviše na prevazilaženje teškoća i ostvarivanje ciljeva, čineći svaki napor lakšim.

Želje za građane i optimizam za budućnost

Na kraju poruke, predsednik Vučić je izrazio želje za svako dobro, zdravlje, uspeh i napredak svim građanima Srbije. Izrazio je nadu da će svaka naredna godina biti dočekana sa veseljem i optimizmom, uz uverenje da se mogu ostvariti svi snovi za porodice i za Srbiju. Poruka je zaključena sa "Idemo dalje! Živela Srbija!", što predstavlja odlučan i optimističan stav u pogledu budućnosti zemlje.

Ukazivanje na značaj zajedništva, ulaganja u razvoj, stvaranje prilika i pozitivan stav u teškim vremenima predstavljaju ključne elemente poruke predsednika Aleksandra Vučića. Njegove reči odražavaju optimizam i veru u bolju budućnost, te pozivaju na zajednički rad ka ostvarenju ciljeva i napretku cele zajednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (13)

Loading
Ana

31.12.2023 21:11

Zajedno mozemo sve. Srecna svima Nova godinaZivela Srbija

Емилија

31.12.2023 21:40

Свима срећна Нова година. Сагласна сам са председником Вучићем да је најбоље када зависимо искључиво од свог труда и рада.

Milica

31.12.2023 22:32

Ujedinjeni u razvoju Srbije.

Luka

31.12.2023 22:33

Iz godine u godinu Srbija ce biti sve jaca.