ĐURĐEV: POKS se svrstao ne samo u antidržavnu, već i u neokomunističku kolonu!

Autor:

Vesti

29.12.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On smatra da je sramota to što Mihailović bestidno pljuje vlast čiji je do juče bio deo.

ĐURĐEV: POKS se svrstao ne samo u antidržavnu, već i u neokomunističku kolonu!

Foto: Medija centar Beograd

Odbijanje POKS-a da bude deo vladajuće većine u Beogradu zajedno sa SNS-om i njegovim koalicionim partnerima koji su dobili najveće poverenje građana, a potom i podrška rukovodstva POKS-a protestima koji su se već do sada pokazali kao nasilni i destruktivni, ne samo da je put bez povratka ove partije ka mestu među antidržavnim elementima u našoj zemlji, već i onim neokomunističkim.

Kako drugačije opisati to što je unuk Draže Mihailovića dozvolio sebi da bude zajedno sa ljudima koji i dalje veličaju komunizam kao najsjajnije doba naše istorije - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On smatra da je sramota to što Mihailović bestidno pljuje vlast čiji je do juče deo bio i koja je pre mesec dana otvorila muzej posvećen Draži Mihailoviću i podigla mu spomenik.

- Nažalost, POKS je sada zajedno u koloni sa onima koji bi da ruše Beograd i vrše tzv. revolucionarnu pravdu nad svojim neistomišljenicima, baš kao što su radili komunisti 1944. godine - napomenuo je Đurđev.

Predsednik Srpske lige dodao je da je uveren da volju ni Beograđana ni ostalih građana Srbije niko neće moći da prekroji nasilnim putem.

- Mihailović i POKS bi trebali najbolje da znaju kako prolaze oni koji slepo veruju zapadnim silama, kako su iste okrenule leđa Draži i odabrale Tita, tako će sutra i njih odbaciti. Najbitnije je da građani Srbije veruju svom rukovodstvu i da ne dozvole da im neko sa strane pretvori državu u monetu za potkusurivanje - zaključio je Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nebojša

29.12.2023 14:07

Igrali su opozicionari pre izbora različite uloge, da bi na prevaru privukli što više glasača, a svi rade za isti cilj i iste ljude.

Moreuz Gibraltar

29.12.2023 14:22

Sa druge strane, bilo bi savršeno "logično" da na beogradskim izborima uđu u koaliciju sa SPS-om, pošto su SPS-ovci pravi antikomunisti. :-D