HULIGANI OPOZICIONOG REŽIMA BLOKIRALI BEOGRAD: Protest će trajati 24 sata u centru prestonice!

Autor:

Vesti

29.12.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani su izrazili nezadovoljstvo zbog blokade ulice.

HULIGANI OPOZICIONOG REŽIMA BLOKIRALI BEOGRAD: Protest će trajati 24 sata u centru prestonice!

Foto: Google maps

Protest lažnih studenata započeo je u Beogradu oko 12 časova, iako je najavljen veliki protest u Birčaninovoj ulici se okupilo tek pedesetak ljudi. Ovo je izazvalo blokadu jedne od najprometnijih ulica u Beogradu, što je izazvalo nelagodu među građanima.

Najavili su protest koji će trajati 24 sata na raskrsnici Kneza Miloša i Birčaninove, u tom periodu se neće odvijati saobraćaj u ovom delu grada.


Iako je najavljen kao veliki protest, okupljanje se svelo na pedesetak ljudi, što je daleko manje od očekivanog broja učesnika.

Instagram stranica serbialive_beograd je objevila video snimak gde se ove tvrdnje potvrđuju:

 

 

Ivan Bjelić, koji je identifikovan kao lažni student i poslušnik određenih političkih ličnosti, najavio je haos u prestonici Srbije. Ove optužbe su izazvale dodatnu napetost i nelagodu među građanima, dok su istovremeno izazvale skepticizam prema samom protestu i njegovim inicijatorima.

Danas i sutra ćemo napraviti haos i Beograđanima i svima koji dolaze u Beograd, neće biti trolejbusa, neće biti saobraćaja - rekao je lažni student.

Građani su izrazili nezadovoljstvo zbog blokade ulice, što je rezultiralo teškoćama u saobraćaju i svakodnevnim aktivnostima. Ova reakcija ukazuje na to da su građani direktno pogođeni ovakvim oblikom protesta, što može uticati na percepciju samih demonstranata i njihovih zahteva.

Protest lažnih studenata, iako najavljen kao veliki događaj, rezultirao je malim brojem učesnika i blokadom jedne od glavnih beogradskih raskrsnica. Optužbe i najave haosa dodatno su uznemirile građane, dok su reakcije na blokadu ukazale na negativne posledice po svakodnevni život. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će zahtevi demonstranata biti adekvatno adresirani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (49)

Loading
Nebojša

29.12.2023 13:44

Neće ljudi da prave probleme državi, da bi Đilas ponovo došao na vlast bez podrške naroda.

Ana

29.12.2023 14:07

Nedolicno ponasanje, nastavljaju sa maltretiranjem naroda.

Nina

29.12.2023 14:10

Gradjani trpe nasilje od opozicije.

Mila

29.12.2023 14:30

Predvodjeni Cutom nista bolje i neznaju nego da prace cirkus i tako ometaju gradjane koji hoce normalno da funkcionisu. Bezobrazluku nikad kraja