"PA SRAM VAS BILO, LAŽOVI JEDNI!" Milenko Jovanov nikad oštriji: Gde vam je onih 40.000 glasača iz Republike Srpske?!

Autor: S.B.

Vesti

22.12.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milenko Jovanov oštro reagovao na tvrdnje "Crte".

"PA SRAM VAS BILO, LAŽOVI JEDNI!" Milenko Jovanov nikad oštriji: Gde vam je onih 40.000 glasača iz Republike Srpske?!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Milenko Jovanov, nedavno je reagovao na tekst objavljen na portalu "Nova".

U tekstu pod naslovom "CRTA još jednom potvrdila: Uvoz birača presudno uticao na ishod izbora u Beogradu", navodi se da je Posmatračka misija Crte iznela osnovanu sumnju da je na izborima 17. decembra došlo do organizovanih migracija birača koje su presudno uticale na ishod veoma tesnih izbora za Skupštinu Beograda.


Milenko Jovanov je putem društvene mreže Twitter oštro reagovao na pomenuti tekst, izražavajući svoje nezadovoljstvo i sumnju u istinitost navoda. On je istakao nedoslednosti u tvrdnjama o uvozu birača, naglašavajući nedostatak pomenutih 40.000 glasača iz Republike Srpske, čime je, prema njegovim rečima, dokazana laž.

 

 

Jovanov je izneo stav da se umesto priznanja netačnih informacija, sada pokušava skrenuti pažnja na ljude iz Republike Srbije, što je ocenio kao novu propagandu zasnovanu na lažima.


Ova reakcija Milenka Jovanova ukazuje na značajnu činjenicu koja je izostavljena u pomenutom tekstu - nedostatak dokaza o 40.000 glasača iz Republike Srpske, čime se dovodi u pitanje osnovanost tvrdnji o presudnom uticaju migracija birača na ishod izbora.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Иља

22.12.2023 15:29

Ментални болесници ће сутра говорити да је Орбан послао 100.000 Мађара да гласају. А после тога да је Ердоган послао Турке у Нови Пазар. И тако то серијско лудило никада неће престати.

Tina

22.12.2023 15:34

Ne stide se ljudi i Boga se ne boje.

Iv

22.12.2023 18:41

Nece zuta bagra da zavadi bracu sa dve strane Drine. Nikada!

Iv

22.12.2023 18:42

Sramotno je to što pišu tajkunski mediji, pa sama opozicija je priznala da je lagala povodom 40.000 birača iz Republike Srpske koji su kao navodno došli da glasaju u Srbiju, a došlo je manje od 6.000.