VUČIĆ OTKRIO TAJNU UNAPREĐENJA VOJSKE SRBIJE! Ovo je poruka koja je zapalila Instagram

Autor:

Vesti

21.12.2023

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić prisustvovao svečanom prijemu Ministarstva odbrane Srbije

VUČIĆ OTKRIO TAJNU UNAPREĐENJA VOJSKE SRBIJE! Ovo je poruka koja je zapalila Instagram

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije


Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, nedavno je prisustvovao svečanom prijemu Ministarstva odbrane Srbije u Domu Garde na Topčideru. Osim predsednika, na ovom događaju su se našli i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović, ministar odbrane Miloš Vučević, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović.


Unapređenje i osnaživanje Vojske Srbije



Predsednik Srbije se oglasio na svom profilu na Instagramu, ističući da je Srbija ozbiljno radila na unapređenju i osnaživanju Vojske Srbije, kao i na jačanju njenih odbrambenih kapaciteta. Poseban naglasak stavljen je na napore koji se čine kako bi vojska dobila status koji zaslužuje. Osim toga, predsednik je istakao fokusiranost na unutrašnju i regionalnu stabilnost, te na sveukupni razvoj za dobrobit naroda i zemlje.

 

 


Ovaj događaj predstavlja važan korak ka jačanju vojnih kapaciteta i unapređenju odbrambenih sposobnosti, te pokazuje posvećenost Srbije očuvanju stabilnosti u regionu.

Uz prisustvo visokih zvaničnika, ovaj prijem reflektuje značaj koji država pridaje vojnoj moći i njenoj ulozi u očuvanju bezbednosti i stabilnosti.

 

 

Republika

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

 

 

Podrška razvoju Vojske Srbije



Odgovarajući na izazove savremenog doba, Srbija kontinuirano ulaže napore u unapređenje vojne infrastrukture i opremanje Vojske Srbije savremenom opremom. Ovo je od suštinskog značaja za obezbeđivanje efikasne odbrane zemlje i zaštite nacionalnih interesa.

Predsednik Vučić naglašava važnost podrške koja se pruža Vojski Srbije, kako bi ona bila u mogućnosti da odgovori na sve izazove i pretnje sa kojima se suočava.


Stabilnost i razvoj za dobrobit naroda i zemlje



Osim ulaganja u vojne kapacitete, predsednik ističe značaj očuvanja unutrašnje i regionalne stabilnosti, te sveukupnog razvoja koji će doprineti dobrobiti naroda i zemlje. Ova posvećenost osigurava da Srbija nastavlja da bude pouzdan faktor stabilnosti u regionu.

Sve u svemu, prisustvo predsednika Vučića na svečanom prijemu Ministarstva odbrane Srbije jasno pokazuje posvećenost unapređenju vojnih kapaciteta, očuvanju stabilnosti i brizi o dobrobiti građana. Ovo predstavlja važan korak ka daljem jačanju odbrambenih sposobnosti zemlje i doprinosi očuvanju mira i stabilnosti u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (60)

Loading
Mara Stajić

21.12.2023 22:11

Vojska Srbije garantuje mir i stabilnost države!

Milan

21.12.2023 22:13

Evidentno je da se zaista radilo na jačanju vojske.

Milica Stevanović

21.12.2023 22:13

Velika ulaganja se očekuju u Vojsci Srbije! Mnogi novi borbeni sistemi se uvode.

Malović Bojan

21.12.2023 22:16

Izuzetno važna poruka predsednika Srbije! Vojska Srbije je danas ozbiljna sila u regionu.