AKO NISTE SPREMNI DA IDETE DO KRAJA ONDA JE TO JEFTINI PERFORMANS: Opoziciji ni njihovi ne veruju - videćemo da li je štrajk glađu gluma!

Autor:

Vesti

19.12.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvar kod štrajka glađu je vrlo osetljiva, naglasio je novinar Njemanja Rujević sa pitanjem da li opozicija glumi.

AKO NISTE SPREMNI DA IDETE DO KRAJA ONDA JE TO JEFTINI PERFORMANS: Opoziciji ni njihovi ne veruju - videćemo da li je štrajk glađu gluma!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Tanjug/Jadranka Ilić, Printscreen/https://www.youtube.com/@24minutaofficial

Nemanja Rujević o štrajku glađu Marinike Tepić i Miroslava Aleksića

Novinar Nemanja Rujević, koji podržava opoziciju, ocenio je danas da je koalicija "Srbija protiv nasilja" spontano i kao krajnji adut "izbacila" štrajk glađu nosilaca liste Marinike Tepić i Miroslava Aleksića i na taj način pokušala da podigne ulog.

- Stvar kod štrajka glađu je vrlo osetljiva, ili ste spremni da idete do kraja, a to znači do moguće smrti, ubeđeni u svoje političke ciljeve u kom slučaju je to onda jedna žrtva i nešto vredno strahopoštovanja, ili ako niste spremni, onda je to jeftini performans - rekao je Rujević.

Kada su u pitanju politički štrajkovi glađu, prema njegovim rečima, u Srbiji su do sada viđeni samo jeftini performansi, pa ostaje upit na šta će štrajk Tepićeve i Aleksića izaći.

Podsetimo, Marinika Tepić sinoć je saopštila da ona i Miroslav Aleksić stupaju u štrajk glađu dok se ne ponove izbori, ali je Aleksić samo 15 minuta nakon toga rekao da zbog slave mora da jede, te da "posti na vodi, malo strože".

Naime, Miki Aleksić je objasnio da on baš i ne može da štrajkuje glađu jer mu je slava.

- Slava mi je, moram da jedem, ali ću da postim - rekao je Aleksić pred kamerom Nove S.

Da nije i smešno bilo bi isključivo tragično ponašanje opozicionara koji imaju ludu ambiciju da vode državu, a nisu kadri među sobom da se dogovore jedu li ili gladuju. Otuda koalicija "Srbija protiv nasilja" Dragana Đilasa neodoljivo podseća na kultnu Top listu nadrealista, čuvenu televizijsku seriju baziranu na humoru i političkoj satiri. 

Jedan klip sad je itekako aktuelan usled (ne)gladovanja Đilasa i saboraca.

- Predlažem da prvo pojedemo po sendvič i idemo na štrajk glađu - poručuje Nele Karajlić, inače u ulozi predsednika Vlade, čiji su članovi kabineta u sporu sa rudarima koji neće da im ispune zahteve.

Na sve ovo podseća i "performans" Marinike Tepić i Miroslava Aleksića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Srđa

19.12.2023 21:15

Opozicija gubi za ova dva dana mnoge simpatizere jer su sada dodatno pokazali svoje pravo lice.