KO JE PUKAO MORA DA SE LJUTI! Branimir Nestorović ekskluzivno za Republiku: Ovo je kraj Đilasove političke opcije!

Autor:

Vesti

19.12.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeh doktora Nestorovića na izborima nije nikakvo iznenađenje. Pravo je čudo što već nije predsednik Srbije, opleli su opozicionari po njihovom konkurentu u mediju Nova ,a na sve to odgovorio je poznati pulmolog...

KO JE PUKAO MORA DA SE LJUTI! Branimir Nestorović ekskluzivno za Republiku: Ovo je kraj Đilasove političke opcije!

Foto: Shutterstock, ATA Images, TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bg.

Beogradski doktor Branimir Nestorović i nosilac liste ,,Mi, glas iz naroda”  koji je sve iznenadio rezultatom na izborima oglasio se ekskluzivno za Republiku i prokomentarisao novinske naslove, kao i način na koji ga predstavljaju opoziciono nastrojeni mediji.

U najnovijem tekstu na NOVA, pod nazivom - Uspeh doktora Nestorovića na izborima nije nikakvo iznenađenje. Pravo je čudo što već nije predsednik Srbije, opleli su po poznatom antivakseru i lekaru.

Tako Nestorovića zovu famoznim „Doktorom Haosom“ iz najcrnjih dana korone, anticipirajući mu na najnegativniji mogući način posetu Belog kući. Čitav tekst obojen je ironijom, a sve ovo, pa i naslovnu fotografiju pomenutog teksta pulmolog vidi kao opravdanu ljutnju onog ko gubi.

Naime, on je za Republiku otkrio da veruje da je ovo kraj Đilasove političke karijere, a na sramne i ironične naslove koji se od izborne noći ponavljuju u medijima Dragana Šolaka o njemu poručio je:

- Ko je pukao mora da se ljuti. Kad ne mogu na izborima, onda traže Majdan. Mislim da je ovo kraj Djilasove političke opcije, a Novu S malo ko može da gleda van Beograda - poručio je Nestorović.

Podsetimo, njegova lista ,,Mi, glas naroda” osvojila je 5,3 odsto glasova na beogradskim izborima, dok je na republičkim ostavrila 4,49 odsto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Pavle

19.12.2023 22:22

Verujem da ce nakon ovih protesta Djilas i njegova koalicija nestati sa politicke scene na narednim izborima.

Petar

19.12.2023 22:24

Politicka karijera ce zutim opozicionarima biti uskoro zavrsena, jer su nakon ovih najnovijih akata nasilja gradjani uvideli kakvi su oni zapravo.