"NARODNA STRANKA JE DOŽIVELA TEŽAK UDARAC!" Prvo obraćanje Vuka Jeremića nakon debakla na izborima, PRISTALICE TRAŽE OSTAVKU!

Autor:

Vesti

18.12.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema podacima RIK-a, Narodna stranka je na osnovu 7.916 obrađenih biračkih mesta, osvojila 0,88 procenata glasova.

"NARODNA STRANKA JE DOŽIVELA TEŽAK UDARAC!" Prvo obraćanje Vuka Jeremića nakon debakla na izborima, PRISTALICE TRAŽE OSTAVKU!

Foto: ATAImages

Lider te stranke Vuk Jeremić do danas se nije oglašavao nakon izbornog fijaska, a u štabu se juče niko nije pojavio kako bi se obratio okupljenim pristalicama i novinarima.

- Narodna stranka je doživela težak udarac na ovim izborima.


Kandidovali smo čestite i obrazovane ljude i politiku u koju smo svi iskreno verovali. Zbog čega je rezultat bio ovakav i kojim putem ići dalje, razgovaraćemo u okviru Narodne stranke u danima koji dolaze. Nesumnjivo je da mora biti ozbiljnih posledica, a najveća odgovornost je na meni.

Želim da se zahvalim svim građanima Srbije koji su svoj glas dali Narodoj stranci.

Ogromnu zahvalnost dugujem i svojim vernim stranačkim saborcima i aktivistima, koji su u teškim okolnostima, pogotovo u poslednjih šest meseci, napravili nadljudske napore i nesebično se žrtvovali kako bi naša ideja mogla da uspe. To se nažalost, nije dogodilo.

Pred Srbijom su teška vremena. U njima se moramo poneti dostojanstveno i časno, kao pojedinac, porodica, stranka i nacija
- napisao je lider te stranke Vuk Jeremić.

Putem društvene mreže X oglasio se i kandidat za gradonačelnika te stranke Vladimir Gajić i rekao da se zahvaljuje svima koji su dali toj stranci glas u Beogradu i naglasio da mu je žao što nisu uspeli. 

"Ostavka, ako imaš obraza"

Međutim, pristalice ove partije duboko su razočarane izbornim rezultatima i masovno pozivaju lidera da da ostavku na mesto predsednika.

- Gospodine Jeremiću, nakon sinoćnog fijaska vaše stranke, bio bi red da kao svaki pravi demokratski lider podnesete ostavku i prepustite stranku nekome drugom. To bi bio najčasniji potez jer se nakon onakvog rezultata ništa drugo ne može ni doneti kao ispravna i promišljena odluka. To bi bilo pošteno - jedan je od komentara.

- Sve vam je bilo pogrešno, priznajte - istakao je još jedan birač.

- Naravno da je na tebi, ostavka ako imaš obraza - dodali su.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mila

18.12.2023 18:29

A sta je ocekivao Jeremic?! Da ce ga narod podrzati posle svega sto je uradio

Nina

18.12.2023 20:41

Šta je očekivao? Minorna stranka sa sujetnim predsednikom na čelu! Pitam se odakle im 10.000 glasova za učešće na izborima, kada je na izborima glasali njih 1.000-2000 ukupno???!!!! Ispada da su glasali samo clanovi stranke i njihove porodice