PREDSEDNIK DANAS DOBIJA ORDEN PRVOG STEPENA SLOVAČKE EVANGELISTIČKE CRKVE! Priznanje za izuzetne zasluge prima u Novom Sadu

Autor:

Vesti

13.12.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas u Novom Sadu Orden prvog stepena Slovačke Evangeličke crkve za izuzetne dosadašnje zasluge i podršku slovačkoj crkvi i narodu.

PREDSEDNIK DANAS DOBIJA ORDEN PRVOG STEPENA SLOVAČKE EVANGELISTIČKE CRKVE! Priznanje za izuzetne zasluge prima u Novom Sadu

Foto: Tanjug/IRFAN LIČINA

Predsednik Srbije primiće orden Slovačke Evangeličke a.v. crkve u 15.45 časova, najavila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Inače, predizborni skup liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ održava se danas u Novom Sadu.

Lista „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ održaće predizborni skup u sredu, 13.12.2023. godine, u 16 časova, na kojem će govoriti Aleksandar Vučić.

Predizborni skup biće održan u Novom Sadu, u JP Sportski i poslovni centar Vojvodina (Sutjeska 2).

Podsećamo, predsednik je do sada bio na predizbornim skupovima u Prokuplju, Jagodini, Smederevu, Beogradu, ali je uporedo stizao i da se bavi bitnim temama, poput otvaranja gasnog interkonektora Srbija - Bugarska u Nišu

Tokom boravka u Nišu, predsednik Vučića imao je odvojene bilateralne sastanke sa predsednicima Azerbejdžana i Bugarske.

Sa predsednikom Azerbejdžana Ilhamom Ilijevim prisustvovao je prikazu sposobnosti jedinica Vojske Srbije - protivdronskih PVO sistema, bespilotnih i upravljanih vazduhoplovnih i zemaljskih borbenih platformi, kao i sposobnosti padobranskih i specijalnih jedinica, dodaje se u saopštenju.

Inače, završetkom radova na gasovodu do Bugarske omogućiće se sigurnije i stabilnije snabdevanje Srbije gasom iz različitih izvora, posebno iz Azerbejdžana.

Izgradnja novog gasovoda u dužini od 109 kilometara od Niša do Dimitrovgrada trajala je 12 meseci. Ukupna dužina dvosmernog gasovoda Srbija-Bugarska je 170 kilometara, od Novog Iskara, u blizini Sofije, do Niša. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (49)

Loading
Ena

13.12.2023 13:42

Vučić je uvek podržavao manjinske narode.

Sanja

13.12.2023 13:49

Vucic je za svaki grad u Srbiji uradio mnogo. Sasvim zasluzeno je odlikovan.

Maja

13.12.2023 13:52

Zbog podrske slovackoj crkvi i narodu predsednik je odlikovan ordenom prvog stepena.

Steva

13.12.2023 13:55

Nema dela Srbije u koji nije ulagano u razvoj, tako da je i Novi Sad dosta napredovao.