"BLOKIRAO MOJE POJAVLJIVANJE U MEDIJIMA"! Boris Tadić ponovo o Đilasovim muljačinama!

Autor:

Vesti

12.12.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Tadić se ponovo obrušio na Dragana Đilasa koga je još jednom okrivio da mu je zatvorio vrata svih tajkunskih medija.

"BLOKIRAO MOJE POJAVLJIVANJE U MEDIJIMA"! Boris Tadić ponovo o Đilasovim muljačinama!

Foto: Tanjug/Tara Radovanović, Strahinja Aćimović

Naime, Boris Tadić je na društvenoj mreži X podsetio kako mu je nekadašnji prijatelj zabio nož u leđa.

 

 

- Podsećam vas da je za nas kampanja počela tako što je jedan od Đilasovih uslova da neki ljudi iz SDS budu na listi SPN bio da se ja ne pojavljujem nigde u medijima, odnosno da mi se oduzme sloboda govora - počeo je Taić i dodao.

- Tada je mnogima od vas to delovalo neverovatno, a neki su me i optuživali da lažem. I evo, par dana pred kraj kampanje vas pitam u kojoj emisiji na televizijama na kojima se pojavljuje Djilas ste me videli ili ijedan minut predstavljanja naše liste? Jel sada konačno jasno ili ćete opet sačekati da postane jasno nakon izbora, kada više ništa ne možete promeniti? Samo ulazak liste DOBRO JUTRO SRBIJO može doneti stvarnu promenu u parlament! Zato medijskoj blokadi, uprkos svim ucenama i manipulacijama - završio je Tadić.

Tadić je i ranije prozivao Dragana Đilasa.  Naime, Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) i jedan od nosilaca izborne liste "Dobro jutro Srbijo" Boris Tadić oglasio se isto na Iksu nedavno povodom gostovanja bivšeg premijera Vojvodine i potpredsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića u "Utisku nedelje".

Demokrata je u emisiji pozvao građane da "glasaju za Đilasovu listu 'Srbija protiv nasilja'", o čemu je nekadašnji predsednik Srbije imao šta da kaže.

- Većina onih koji su u koaliciji za koju Pajtić poziva da se glasa, po sopstvenim rečima, su tamo baš iz straha da će ih u suprotnom "Đilas medijski uništiti" - počeo je Tadić.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Uroš

12.12.2023 21:25

Tadić treba da prestane da se žali na bivšeg saradnika i neka sve stoički podnese.

Pravnik

12.12.2023 21:39

Djilas je jedini gazda opozicije, sve druge gusi i napada.

Srb

12.12.2023 21:41

Glas za opoziciju je glas za tajkuna Djilasa

Ena

12.12.2023 23:18

Đilas je gazda svih tajkunskih medija i odlučuje o tome ko će se tamo pojavljivati.