"VEŠALA..."! Premijerka Ana Brnabić dobila jezive pretnje smrću! (FOTO)

Autor:

Vesti

12.12.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Analizom profila korisnika koji je uputio preteću poruku, primećeno je da deli snimke na kojima se govori o političkim ličnostima, poput Miroslava Aleksića sa liste opozicije Dragana Đilasa.

"VEŠALA..."! Premijerka Ana Brnabić dobila jezive pretnje smrću! (FOTO)

Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg, Printscreen

Voditelj Mario Bojić nedavno je na Tviteru podelio fotografiju premijerke Ane Brnabić, ali ispod objave se ubrzo pojavila veoma uznemirujuća pretnja.

 

 

Naime, korisnik Tvitera pod imenom Miloš Cvetković ostavio je komentar koji je izazvao veliku zabrinutost. On je na pitanje šta mu je prvo palo na pamet kada je video premijerku Anu Brnabić odgovorio rečima: "Vešala, kako visi na njima".

Ova izjava izazvala je opravdanu pažnju javnosti i postala predmet rasprave na društvenim mrežama i u medijima.


Analizom profila korisnika koji je uputio preteću poruku, primećeno je da deli snimke na kojima se govori o političkim ličnostima, poput Miroslava Aleksića sa liste opozicije Dragana Đilasa. Ovakvo ponašanje na društvenim mrežama nameće pitanje o ulozi i odgovornosti pojedinaca u digitalnom prostoru, posebno kada je reč o izražavanju pretnji i mržnje prema javnim ličnostima.


Nakon što je pretnja postala vidljiva, reakcija javnosti nije izostala. Mnogi građani su osudili ovakav vid izražavanja i istakli važnost poštovanja osnovnih ljudskih prava i dostojanstva svakog pojedinca, bez obzira na politička ubeđenja ili funkciju koju obavljaju. 

Inače, u nedavnom intervjuu za emisiju "Fokus" na B92, premijerka Srbije Ana Brnabić iznela je tvrdnje o navodnim planovima opozicije da izazove haos i rušenje ustavnog poretka na dan izbora.

Prema njenim rečima, opozicija, predvođena Draganom Đilasom, navodno planira da stvori haos na biračkim mestima, zatrpava institucije i proglasi pobedu pre nego što budu prebrojani glasovi. Premijerka tvrdi da postoji dokaz o ovim navodima, te da strane organizacije takođe imaju pristup istim informacijama.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Zora

12.12.2023 21:13

To su ti što se bore protiv nasilja?! Užas!

Igor

12.12.2023 21:37

Sramota da se preti na takav način.

Jovan

12.12.2023 21:42

Mržnja je jedini jezik kojim govori opozicija.

darko

12.12.2023 21:42

Ništa novo od strane lešinara. Pod hitno otkriti ko je u pitanju i odmah ga kazniti najstrožije.