"MILOŠ JOVANOVIĆ JE ĐILASOV ČOVEK!" Vuk Jeremić raskrinkao lidera DSS-a, padaju maske pred izbore (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.12.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stičem utisak, pogotovo u ovih poslednjih nekoliko dana i nekoliko nedelja da se pokazuje da ovaj centar vlasti i ovaj centar moći podržava listu Dragana Đilasa, da imaju svoje omiljene kandidate desnice, rekao je Vuk Jeremić

"MILOŠ JOVANOVIĆ JE ĐILASOV ČOVEK!" Vuk Jeremić raskrinkao lidera DSS-a, padaju maske pred izbore (VIDEO)

Foto: Twitter/LaziDetektor

Vuk Jeremić do srži je raskrinkao Miloša Jovanovića iz Nove DSS.

 

- Stičem utisak, pogotovo u ovih poslednjih nekoliko dana i nekoliko nedelja da se pokazuje da ovaj centar vlasti i ovaj centar moći podržava listu Dragana Đilasa, da imaju svoje omiljene kandidate desnice - rekao je Vuk Jeremić.

 

- I, da je to za Dragana Đilasa-Miloš Jovanović - dodao je.

Republika je već pisala da predsednik Novog DSS-a Miloš Jovanović ide u koaliciju sa sa liderom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom i potpredsednicom ove partije Marinikom Tepić!

Naime, Jovanović je podržao  zajedno sa liderom POKS-a Vojislavom Mihailovićem podržao "Proglas". 

Nakon što je Marinika Tepić obznanila da takozvani "ProGlas" radi za njenu koaliciju, što su potvrdili i lider "Dosta je bilo" Saša Radulović, kao i pristalice Socijaldemokratske stranke Srbije Borisa Tadića, odmah se javio Miloš Jovanović i saopštio da je spreman da stane rame uz rame sa Marinikom i Đilasom.

To praktično znači da je Miloš Jovanović podržao i lidera "ProGlasa", sudiju Miodraga Mjajića, koji je oslobodio ozloglašenu Gnjilansku grupu albanskih terorista!

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
Dusan

12.12.2023 19:34

Ne samo Jovanovic vec i mnogi drugi koji se finansiraju iz iste kase a sve sa ciljem da se nekako domognu vlasti i opet kao nekad pune dzepove na racun gradjana Srbije

Boba

12.12.2023 19:34

Pa ništa nije rekao što već nismo znali

Natasa

12.12.2023 21:34

Maske padaju iz dana u dan. Jos jedan licemer je otkriven.

Marina

12.12.2023 21:34

Ovo je bilo tako očigledno. Maske su pale.