"VEĆINA ČLANOVA KOALICIJE SRBIJA PROTIV NASILJA JE U NJOJ IZ STRAHA OD ĐILASA!" Tadić: Pretio im je da će ih MEDIJSKI UNIŠTITI ukoliko ne budu s njim

Autor:

Vesti

11.12.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Srbije nastavlja borbu sa liderom SSP.

"VEĆINA ČLANOVA KOALICIJE SRBIJA PROTIV NASILJA JE U NJOJ IZ STRAHA OD ĐILASA!" Tadić: Pretio im je da će ih MEDIJSKI UNIŠTITI ukoliko ne budu s njim

Foto: DIMITAR DILKOFF / AFP / Profimedia

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) i jedan od nosilaca izborne liste "Dobro jutro Srbijo" Boris Tadić oglasio se na Iksu povodom gostovanja bivšeg premijera Vojvodine i potpredsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića u "Utisku nedelje".

Demokrata je u emisiji pozvao građane da "glasaju za Đilasovu listu 'Srbija protiv nasilja'", o čemu je nekadašnji predsednik Srbije imao šta da kaže.

- Većina onih koji su u koaliciji za koju Pajtić poziva da se glasa, po sopstvenim rečima, su tamo baš iz straha da će ih u suprotnom "Đilas medijski uništiti" - počeo je Tadić.

Lista "Dobro jutro Srbijo", po njegovim rečima, izlazi na izbore da se "bori protiv svake autokratije i za Srbiju u kojoj će mediji stvarno biti slobodni".

- Znali smo da će ovo uslediti i da ćemo naravno biti izloženi prljavim napadima i medijskoj blokadi sve vreme, a evo sada i direktnom pozivu u "Utisku nedelje" da se ne glasa za našu listu - zaključio je lider SDS.

 

 

Ovo nije prvi put da su se Tadić i njegova lista našli na udaru Dragana Đilasa i njegovih sledbenika, budući da ih je nedavno, svojim tvrdnjama da neće preći cenzus, napadao i Radomir Lazović. Lider Stranke slobode i pravde je takođe u konstantnom sukobu sa bivšim predsednikom Srbije, a jedna od najkontroverznijih informacija bila je činjenica da mu je "zabranio da javno govori", što je, po rečima SDS, i sprečilo njegov ulazak u koaliciju "Srbija protiv nasilja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (19)

Loading
Das

11.12.2023 09:31

Srbija zna ko radi za nju. Tako ce se i odrediti na izborima.

Radule

11.12.2023 09:35

U toj priči ima puno logike, jer Gebels - Đilas je to radio i prošlih izbora!

Dina

11.12.2023 09:53

Ђилас је осведочени криминалац, познат по рекетирању и уценама људи.

Milica

11.12.2023 09:57

Ђилас је бахати криминалац, највећи лопов у историји Србије, силеџија који прети, бије и уцењује све из опозиције.