OVAKVO ZASTRAŠIVANJE NEZAVISNIH TELA OD STRANE OPOZICIJE NEMA NIGDE, SAMO KOD NAS! Hoće da preplaše RIK kako bi radio i krao u njihovu korist!?

Autor:

Vesti

10.12.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigde na svetu ne postoji ovakav pritisak i zastrašivanje nezavisnih tela koja čuvaju izbornu volju naroda.

OVAKVO ZASTRAŠIVANJE NEZAVISNIH TELA OD STRANE OPOZICIJE NEMA NIGDE, SAMO KOD NAS! Hoće da preplaše RIK kako bi radio i krao u njihovu korist!?

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Predstavnici izborne liste tajkuna Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja" najavljuju u utorak, samo dva dana uoči početka izborne tišine, "protestnu šetnju" do kancelarija Republičke izborne komisije (RIK)!?!

Nigde na svetu ne postoji ovakav pritisak i zastrašivanje nezavisnih tela koja čuvaju izbornu volju naroda.

Koalicija "Srbija protiv nasilja" svoj završni skup održaće u utorak, 12. decembra, na Trgu republike u Beogradu s početkom u 18 sati.

Iako nije objavljen razlog ovog "protesta", đilasovci najavljuju da će se okupiti ispreg zgrade RIK-a. Prema svemu sudeći, predstavnici đilasovske liste žele da zastraše rukovodstvo RIK i da ih nateraju da rade u njihovu korist i da, maltene, kradu za njih! Ova informacija objavljena je na tajkunskoj televiziji N1.

Kako je naveo sagovornik opozicionih medija, kandidat za gradonačelnika Beograda liste „Srbija protiv nasilja“ Vladimir Obradović, ''ta šetnja će imati jaku političku poruku: da ćemo mi izborne rezultate pratiti i čuvati i odbraniti, to je i zahtev RIK-u da sve protekne u najboljem redu, da oni u svom mandatu urade da sve bude kako valja'', besramno aludirajući direktno na to da je vlast na taj način došla do pobede. A sve to jer ne žele da priznaju da Srbija nikad nije bila jača i da se nikad nije više gradilo nego tokom mandata predsednika Aleksandra Vučića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (21)

Loading
jovan

10.12.2023 20:58

Ovim postupkom pokazuju kakva će Srbija biti ako oni pobede na izborima u tom slučaju neka nam je Bog u pomoć

Ana

10.12.2023 21:00

Opozicija se bavi raznim prevarama kako bi se prikrili da iza tih stranaka stoji Đilas.

Ljilja

10.12.2023 21:02

Opozicija teži ka nasilju a mi se svi kao društvo borimo protiv nasilja, tako da 17 decembra nesmemo izneveriti sami sebe. Svi glasamo za 1 jer je to pravi izbor.

Slaka

10.12.2023 21:03

Ako bi ovakvi došli na vlast,država bi se raspala. Sve sami nasilnici. Maltretiraju,vređaju,ponižavaju,pozivaju na ubistvo. Opozicija bi opet da stavi katanac na fabrike...i ostavi narod gladan dok oni profitiraju.