OPOZICIJA SKOVALA NOVI PRLJAVI PLAN! Blokiraće prelaze sa Republikom Srpskom 17. decembra - pokušavaju da spreče birače da izađu na glasanje!

Autor:

Vesti

07.12.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan "pametan" plan opozicije!

OPOZICIJA SKOVALA NOVI PRLJAVI PLAN! Blokiraće prelaze sa Republikom Srpskom 17. decembra - pokušavaju da spreče birače da izađu na glasanje!

Foto: Shutterstock, Printscreen/https://twitter.com/EkoStraza

I sami znaju kako će proći i na ovim izborima 17. decembra, pa opozicija predlaže i blokade kako bi birače sprečili da tog dana dođu na biračka mesta.

Njihov plan je da blokade ovog puta budu na prelazima sa Republikom Srpskom, kao i na Batrovcima

RT molim. Već predlagali, prošlo neprimećeno. Hajde opet, zatvoriti 17.og prelaze sa Republikom Srpskom + Batrovci? Pa neka idu preko Bačkog Brega - piše u objavi Eko straže na društvenoj mreži X.

 

 

Podsećamo, mesecima unazad su opozicionari blokirali važne saobraćajnice u Beogradu, išavši na štetu svojih sugrađana koji nisu mogli da stignu na posao i kući nakon posla. Tortura je trajala više nedelja, a sve pod izgovorom da se bore "protiv nasilja". 

Sve se iskristalisalo kada su u jednom periodu počeli sami da priznaju da skupovi imaju političku konotaciju, mada je to bilo očigledno jer su na čelu bili "istaknuti" predstavnici opozicije poput Marinike Tepić, Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i drugih.

Slično je nedavno bilo i sa protestima poljoprivrednika za koje je odmah bilo jasno da su podstrekivani od strane opozicije.

Predsednik poslao emotivnu poruku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je večeras snažnu poruku na Instagramu.

Sa mesta na koje smo stigli, sve izgleda lakše. Ali nije. Svaki uspeh te obavezuje da radiš više i bolje. Primali smo udarce, ali nismo pali. Ovu zemlju ne može da obori nijedan udarac, ma koliko snažan i prljav bio. Drugi su obećavali, a mi smo gradili, povećavali plate i penzije. Jer sve što radimo, radimo za ljude u ovoj zemlji - poručio je predsednik.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Ognjen

07.12.2023 08:24

Nekima ništa nije sveto samo gledaju svoje interese

Tijana

07.12.2023 08:28

Sebija ima policiju koja je tu da štiti građane pa nek pokušaju šta hoće.

Jovan

07.12.2023 08:29

Među tim glasačima možda ima i onih koji će glasati za opoziciju,nemogu ni tako raditi,uskraćuju i njihove.

Ena

07.12.2023 09:58

Zabraniti Srbima da dolaze u Srbiju. Pa tako nešto ludo samo opozicija može da smisli.