BRUTALNO PRETUČEN TAKSISTA!Incident se dogodio u naselju Stepa Stepanović

Autor:

Hronika

10.12.2023

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča ispred restorana Walter

BRUTALNO PRETUČEN TAKSISTA!Incident se dogodio u naselju Stepa Stepanović

Foto: Profimedia, Pixabay, Tanjug/S. Radovanović

Taksista, policija

U naselju Stepa Stepanović, tačnije u Ulici Milunke Savić, došlo je do incidenta ispred restorana Walter.

Naime, prema informacijama koje je Telegraf dobio, taksista starosti oko 40 godina je pretučen, ali motiv ovog napada za sada ostaje nepoznat.


Prema nezvaničnim informacijama, tuča se dogodila iznenada, a povrede taksiste nisu detaljnije opisane. Policija je izvršila uviđaj i započela istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ovog nemilog događaja.



Bezbednost u naselju Stepa Stepanović



Naselje Stepa Stepanović je poznato po svojoj mirnoj atmosferi i bezbednom okruženju, te je ovaj incident izazvao iznenađenje među lokalnim stanovništvom.

Ovo naselje je poznato po brojnim parkovima i zelenim površinama, te je retkost da se ovakvi nemili događaji dešavaju u ovom delu grada.



Reakcija nadležnih organa



Policija je odmah reagovala na poziv i izašla na lice mesta kako bi obezbedila tragove i saslušala svedoke. Takođe, nadležni organi su apelovali na građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o ovom incidentu, da ih podele sa policijom kako bi se počinioci privedi pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading