"HRABRO, PREGLEDNO I JASNO"! Stručnjaci i kolege pohvalili naš list i tekst o Đilasovoj stranci: Sve crno na belo, nema laži, nema prevare! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.12.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka televizije Pink javno je podržala uređivačku politiku i tekst Srpskog telegrafa o malverzacijama u Stranci slobode i pravde o kojima je naš list pisao.

"HRABRO, PREGLEDNO I JASNO"! Stručnjaci i kolege pohvalili naš list i tekst o Đilasovoj stranci: Sve crno na belo, nema laži, nema prevare! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@novojutro3986

Kod Dragana Đilasa, u Stranci slobode i pravde, radio sam četiri godine na crno. Platu sam, kao i ostali, primao u evrima, u koverti. Novac je donošen u stranku, oko 30.000 evra mesečno, u plastičnoj kesi i potom se trpao u koverte. Finansije, između ostalog, bile su upravo u mojoj nadležnosti. Tako je za govorio za naš portal govorio Živojin Panajotović.

On je bio zvanično tehničko lice u SSP, a nezvanično manadžer stranke i asistent njenog lidera. U SSP je proveo četiri godine - od 2019. do pre četiri meseca, kad je odlučio da ode, što zbog, kako kaže, mizerne plate, što zbog stalnog vređanja, diskreditacije i ponižavanja.

- U Srpskom telegrafu nema da optužuju, a da nemaju pokriće. Znači, u Srpskom telegrafu kad te opletu na naslovnoj strani, ima i lice, i naličje, i profil, i temu, i pitanje, i potpitanje, i odgovore, i glosu, i sve živo. Nema laži, nema prevare! Oni uvek potpišu i ko je rekao, i šta je rekao, i kad je rekao, šta je izjavio, crno na belo! Ja kad otvorim Srpski telegraf, meni je sve pregledno! Isto razmišljaju urednički kao ja - navela je naša poznata voditeljka Jovana Jeremić i pohvalila preglednost i jasnost našeg lista.

 

 

Pohvale i od saradnika

Istog mišljenja je i politički analitičar Dejan Miletić.

- Ja vrlo rado sa Srpskim telegrafom sarađujem. Vrlo hrabro! I Saša, i Lađević, i Borko Kašanski, oni stalno izađu na crtu i brane te svoje tekstove. Izuzetno kvalitetan časopis - dodao je analitičar.

Tekst koji je izazvao buru u javnosti, ali i pohvale kolega, možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading