DARJA JE BILA TEŠKA ZAVISNICA, IMALA JE ANOREKSIJU I 46 KILOGRAMA: Kad je upoznala Ivana, usledila je NEVEROVATNA PROMENA! Postala je i LEPOTICA I ZVER (VIDEO)

Autor:

Svet

09.12.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darija Plužnikova, mlada Ruskinja od 22 godine, postala je predmet rasprave na društvenoj mreži Tviter zbog svog izuzetno istreniranog tela. Iako je prelepa u licu, njen razvijeni mišićav izgled je izazvao mnoge da tvrde da izgleda muškobanjasto.

DARJA JE BILA TEŠKA ZAVISNICA, IMALA JE ANOREKSIJU I 46 KILOGRAMA: Kad je upoznala Ivana, usledila je NEVEROVATNA PROMENA! Postala je i LEPOTICA I ZVER (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube GoB Channel

Darija je prošla kroz značajnu transformaciju. Bila je teška zavisnica i živela je nezdravim životom, što je dovelo do toga da je imala samo 46 kilograma i bila joj je dijagnostikovana anoreksija. Međutim, sve se promenilo kada je upoznala Ivana, koji je postao njen lični trener. Pod njegovim vođstvom, Darija je dobila 26 kilograma mišića u roku od 3 godine, potpuno se oslobađajući svih zavisnosti.

 

Darija je sada profesionalni fitnes instruktor i radi u teretani koju je Ivan otvorio. Njene sposobnosti snage su impresivne: sposobna je da čučne sa težinom od 110 kg, izvede nožni potisak sa 240 kg, benč pres sa 65 kg i mrtvo dizanje sa 95 kg. Njen trenutni fizički izgled je rezultat tri godine napornog rada i discipline.

 

Iako neki raspravljaju o tome da li izgleda muško ili žensko, Darija je dokaz da disciplinom možemo promeniti sopstveni život.

Darija je uspela da se izbori sa zavisnošću kroz kombinaciju lične odlučnosti i podrške njenog ličnog trenera, Ivana. Evo nekoliko ključnih koraka koje je preduzela:

Prepoznavanje problema: Darija je shvatila da ima problem sa zavisnošću. To je bio prvi korak ka oporavku.

Traženje pomoći: Darija nije mogla sama da se izbori sa ovim problemom. Potrebna joj je bila dodatna pomoć. Ivan, koji je postao njen lični trener, pružio joj je tu podršku.

Promena načina života: Darija je počela da vežba redovno i raskinula je sa štetnim navikama. Pod Ivanovim vođstvom, dobila je 26 kilograma mišića u roku od 3 godine, potpuno se oslobađajući svih zavisnosti.

Održavanje novog načina života: Darija je nastavila da vežba i održava zdrav način života. Sada je u sjajnoj sportskoj formi i zauzima visoka mesta na lokalnim turnirima1.

Izlečenje od zavisnosti je moguće, ali zahteva da se osoba koja boluje potpuno posveti tome. Darija je dokaz da je to moguće postići uz pravu podršku i odlučnost.

Poboljšava raspoloženje: Vežbanje može poboljšati vaše raspoloženje i osećaj blagostanja. Takođe, može pomoći u smanjenju simptoma depresije, anksioznosti i ADHD-a.

Smanjuje stres: Redovno vežbanje može smanjiti stres i poboljšati kvalitet sna.

Poboljšava memoriju: Vežbanje može poboljšati vašu memoriju i kognitivne sposobnosti.

Pomaže kod mentalnih bolesti: Vežbanje može biti efikasno u tretmanu blage do umerene depresije, a takođe može pomoći u sprečavanju recidiva.

Povećava samopouzdanje: Redovno vežbanje može poboljšati vaše samopouzdanje i samopoštovanje.

Važno je napomenuti da ne morate biti fanatik za fitnes. Istraživanja pokazuju da čak i umerene količine vežbanja mogu učiniti mnogo. Bez obzira na vašu starost ili nivo fizičke spremnosti, možete naučiti kako da koristite vežbanje kao moćan alat za rešavanje problema sa mentalnim zdravljem, poboljšanje energije i raspoloženja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading