ĐILASOVAC BOLESNOM IZJAVOM NAJSTRAŠNIJE IZVREĐAO SRBE IZ SRPSKE: Šteta što na prelazu nismo postavili žilet žicu pod naponom!

Autor:

Vesti

08.12.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Preković je na društvenoj mreži X napisao da bi još pre 20 godina porušio i na srpskoj obali Drine zategao žilet žicu pod naponom.

ĐILASOVAC BOLESNOM IZJAVOM NAJSTRAŠNIJE IZVREĐAO SRBE IZ SRPSKE: Šteta što na prelazu nismo postavili žilet žicu pod naponom!

Foto: Printscreen

Nastavlja se totalna mržnja Marinikinih i Đilasovih sledbenika prema Srbima iz Republike Srpske.

Srpskoj.

Naime, Srđan Preković je na društvenoj mreži X napisao da bi još pre 20 godina porušio i na srpskoj obali Drine zategao žilet žicu pod naponom, čime je pokazao jasnu mržnju prema našem narodu u Republici Srpskoj.

Čega se to Đilas i njegovi potčinjeni stide, pa ne smeju glavom i bradom pred građane?

U ovoj predizbornoj kampanji gotovo svi učesnici izbora se predstavljaju, makar kad se gledaju njihov lik, ime i prezime, transparentno. Da narod odmah zna za koga glasa ako zaokruži određeni broj pored izborne liste. Postoji, međutim, i jedan izuzetak, a to je lista Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja".

E tako, verovali ili ne, ni na jednom jedinom bilbordu ne možete videti lik i ime Dragana Đilasa, Marinike Tepić, Aleksića, Ćute, Lazovića i ostalih s ove liste. Za razliku od njih, šetajući Beogradom ili nekim drugim mestom u Srbiji, uočićete lako Aleksandra Vučića, Ivicu Dačića, Boška Obradovića ili bilo koga drugog, bez razlike da li je u poziciji ili opoziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading