SRBIJA ĆE OD DANAS IMATI KONZULAT NA PALAMA! Evo i ko će biti počasni konzul!

Autor:

Vesti

08.12.2023

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svečanom otvaranju Počasnog konzulata prisustvovaće srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, kao i predstavnik Istočnog Sarajeva

SRBIJA ĆE OD DANAS IMATI KONZULAT NA PALAMA! Evo i ko će biti počasni konzul!

Foto: Shutterstock

Zastava Srbije

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić otovoriće danas na Palama, u Bosni i Hercegovini, Počasni konzulat Republike Srbije, u prisustvu zvaničnika RS i BiH.

Svečanom otvaranju Počasnog konzulata prisustvovaće srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, kao i predstavnik Istočnog Sarajeva. Na čelu Počasnog konzulata u Palama biće Dejan Ljevnaić, direkor Olimpijskog centra Jahorina.

Kako je najavljeno svečanosti će prisustvovati ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Staša Košarac, ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić, ministarka za porodicu, omladinu i sport u Vladi RS, Selma Čabrić.

Ko je Dejan Ljevnaić!?

Dejan Ljevnaić, na prvom mestu, za sebe ističe da je skijaš, iako iza sebe ima bogatu biografiju. Završio je Policijsku akademiju u Beogradu, a nakon toga i specijalističke studije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Od 1997. godine do 2008. godine radio je MUP-u Republike Srbije, a od 2008. godine zaposlen je u JP „Skijališta Srbije“, najpre kao savetnik za bezbednost, a nakon toga i trenutno kao izvršni direktor. Oženjen je i otac dvoje dece.

Već dugo se nalazi i na čelu Olimpijskog centra Jahorina, koga veoma uspešno vodi. Ideje i iskustvo je stekao i u velikom broju stranih ski centara, iz čijeg poslovanja je izvukao, kako je navodio,  najbolju praksu i, jednostavno, sve ovo sistemski posložio i napravio svoj pristup razvoju jednog ski centra koji garantuje uspeh i rezultate.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading