BIĆE JOŠ POVEĆANJA PLATA I PENZIJA: Predsednik Vučić izneo KOLIKE će biti plate do kraja mandata Vlade

Autor:

Vesti

07.12.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije na mitingu SNS u Kruševcu posebno se zahvalio penzionerima.

BIĆE JOŠ POVEĆANJA PLATA I PENZIJA: Predsednik Vučić izneo KOLIKE će biti plate do kraja mandata Vlade

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je miting u kruševačkoj Hali sportova i tom prilikom se obratio građanima.

- Hvala penzionerima na svemu što su uradili za Srbiju i mi ćemo zato znati da im uzvratimo. Penzije će morati do kraja narednog mandata - prosečna 650 evra, plata - 1400 evra - poručio je predsednik Vučić.

Obraćanje Aleksandra Vučića

Vučić je pozdravljen aplauzom prilikom izlaska na binu, i rekao je da nije mogao danas da otvori nove kilometre auto-puta, i da je zato seo u svoju "škodu" i provozao se.

Video sam koliko je Srbija lepa, i koliko smo uradili. Možemo i moramo bolje i više. Ali da budemo fer, jesmo li sanjali da će do Trstenika i Banje biti auto-put, da ćemo svuda imati brze saobraćajnice. I u Ćićevcu, i u Obrežu, nigde ne može da bude manje od 50 odsto za listu broj 1. Srbija ne sme da stane. To je najmanje što očekujem od vas - rekao je on.

Kaže da je danas obišao i manastir Đunis, i da je razgovarao i sa vladikom Arsenijem i Bratislavom Gašićem.

I sve pričao kao da ja ne čujem, a namerno priča da bi ja čuo. I kaže Bata: "Nije nam se dalo, uvek bili u Kruševcu oni koji nisu Rasinci". Bog će ga znati o čemu priča. Ali ima priča svoj nastavak, kaže "E zato nam nije urađeno to i to". Posle Beograda Kruševac je proporcionalno dobio najviše para u Srbiji. Šta to nije urađeno - pitao je Vučić kroz smeh.

Kaže da je saglasan da se naprave novi sadržaji, i da je Gašić tražio novu halu i bolnicu.

Saglasan sam sa time, bolnica je preko potrebna. Dom zdravlja je renoviran, mnogo novih mašina i opreme smo doneli. A onda sam pitao da li ima još nešto posle toga. E sada da vidite što je Bata pametan. Kaže mi on: "Ne mogu, ali čim nešto od ovoga uradimo, odmah ću se setiti". Znam čoveka, ali šalu na stranu, ja sam ovde dolazio mnogo puta. Trideset godina dolazim po nekoliko puta godišnje u Kruševac - kazao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (78)

Loading
Dejan

07.12.2023 20:01

Nasa Srbija ne sme da stane ona ce nastviti da ide napred a to je moguce samo uz politiku Vucica i zato će građani Srbije 17 decembra podržati Srbiju koja ne sme da stane

Nenad

07.12.2023 20:01

Bravo za kralja najboljeg Predsednika Aleksandra Vučića i Bog mu dao puno zdravlja i sreće.

Luka

07.12.2023 20:03

Ovo su divne vesti baš zato građani Srbije će 17 decembra glasati za Vucica za nasu Srbiju koja ide napred i koja ne sme da stane

Dejan

07.12.2023 20:03

Uz Vucica nasa Srbija ide napred i svako povecavanje plata i penzija sto je Vucic kazao ide kao i do sada i to je ono što je najbitnije i najvažnije za sve građane naše Srbije