SRPSKA POVRATNICA PRETUČENA KOD VOZUĆE! Pretili da će da je ubiju, pa je udarali po glavi i slomili protezu!

Autor:

Vesti

07.12.2023

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska povratnica u Stošnici kod Vozuće, u Federaciji BiH, Ljeposava Petković (77) pretučena je u porodičnoj kući kada su joj dve osobe sekriom provalile u kuću, uz pretnje da će je ubiti.

SRPSKA POVRATNICA PRETUČENA KOD VOZUĆE! Pretili da će da je ubiju, pa je udarali po glavi i slomili protezu!

Foto: pixabay.com

Petković je rekla da su noćas oko 2.00 časa dva mlađa lica sekirom razvalila ulazna vrata kuće i uz pretnje da će je ubiti tražili da im da novac.

- Rekla sam da nemam, otkud mi novac - navela je ona i dodala da ju je nakon toga jedan od njih udario po glavi i polomio protezu.

Prošla bi, kazala je, i gore da jedan od napadača nije pozvao drugog da beže.

Kako prenosi Srna, Ljeposava je kaza da je slučaj prijavila policiji koja je izašla na teren i odvela je u Dom zdravlja gde je zbrinuta.

Istakla je da je zabrinuta za svoju bezbednost, budući da se ovo dešava treći put i podsetila da su joj početkom novembra u noćnim časovima nepoznata lica pokušala provaliti u kuću oštetivši ulazna vrata, što je takođe prijavila policiji u Zavidovićima.

Napomenula da joj je prošle godine iz sušare ukradeno meso dok je bila van kuće.

Stevandić: Rezultat antisrpske histerije

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je Srni da je napad na srpsku povratnicu Ljeposavu Petković /77/ u Stošnici kod Vozuće rezultat ukupne antisrpske histerije koju stalno podgrijavaju nelegalni visoki predstavnik, bošnjački ekstremisti i ambasadori Savjeta za provođenje mira u BiH.

- Stiče se utisak da se državljani Republike Srpske, povratnici srpske nacionalnosti mogu nekažnjeno uznemiravati i maltretirati zato što su unaprijed okrivljeni. Bilo bi dobro da vidimo kako će se sada ponijeti ambasade velikih zemalja, kancelarija OHR-a i bošnjačke nevladine organizacije koje stalno targetiraju Srpsku - rekao je Stevandić.

On je naveo da je jasno da je svaki Srbin u Republici Srpskoj i Federaciji BiH legitimna meta za iživljavanje i napade, te da je to rezultat stalne harange međunarodnih faktora i bošnjačkih ekstremista.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading