NATO PONOŠ BEZ ČASTI: Đilasovci bacili sve maske i pokazali pravo lice

Autor:

Vesti

06.12.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši načelnik generalštaba s hrvatskim pasošem optužio državni vrh i za sankcije i izbeglice.

NATO PONOŠ BEZ ČASTI: Đilasovci bacili sve maske i pokazali pravo lice

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Zdravko Ponoš

Kod opozicije padaju sve maske. Tako je i Zdravko Ponoš, lider pokreta Srbija centar, koji nastupa u okviru liste "Srbija protiv nasilja", čiji je stožer SSP Dragana Đilasa, pokazao pravo lice, potvrđujući da su ga opravdano prozvali NATO General. Ponoš za bombardovanje Srbije 1999. ne krivi NATO, već vlast u Srbiji.

Ovaj načelnik Generalštaba Vojske Srbije s hrvatskim pasošem u vreme bivšeg režima (2006-2008), kada je u vlasti bio i Đilas, za zločinačku agresiju na našu zemlju okrivio je aktuelno državno rukovodstvo.

- Ekipa koja je sada na vlasti je ista ona koja je dovela do bombardovanja 1999. Njihova politika je bila jedan od uslova koji je to proizveo. Da ponovim, to je ekipa koja nas je uvela u sankcije, izolaciju, izbeglištvo, u ratove - izjavio je Ponoš na RTS,

Aleksandar Marković, poslanik i član Glavnog odbora SNS, kaže za Srpski telegraf da to nije ništa novo kod onih koji svu svoju politiku baštine na antisrpstvu.

- Na taj način je samo opravdao nadimak koji ponosno nosi - NATO General - kaže Marković.

Miloš Terzić, član Predsedništva SNS, izjavio je da je Ponoš najpoznatiji NATO sluga, čiji je zadatak podrazumevao razaranje srpske vojske u miru, onako kako Alijansa nije uspela u ratu.

- Za razliku od Vučića, koji ne da na Srbiju i međunarodnoj zajednici saspe u lice da će Srbija, pored svih pritisaka, ponosno voditi suverenu i slobodnu politiku, imunu na uticaje spolja, Ponoš je izabrao da se divi srbofobnim krugovima. Vučić svoju budućnost vezuje samo za Srbiju, za srpski narod i KiM u sastavu Srbije, zbog čega ima i imaće apsolutnu i neprikosnoveni podršku, za razliku od Ponoša - kaže Terzić.

Podsetimo, tokom 78 dana agresije stradalo je oko 2.500 civila, među kojima i 89 dece, a uništeno je i oštećeno više od 25.000 stambenih objekata, razrušena je infrastruktura, a ukupna šteta je bila 100 milijardi dolara.

Šolakovci Miketiću oprostili narkotike

Republika

Foto: Printscreen

Đorđe Miketić

U ovoj kampanji ostaće zabeležen odnos medija tajkuna Dragana Šolaka prema slučaju Đorđa Miketića, bivšeg poslanika i kandidata za odbornika u Skupštini Beograda liste "Srbija protiv nasilja". U javnosti je objavljen snimak intimnog odnosa na kojem se vidi na stolu beli prašak izvučen u linije, nalik na kokain. Šolakovi mediji su deo s narkoticima ignorisali, iako advokati objašnjavaju da je posedovanje veće količine narkotika ili davanje drugima krivično delo.
- Da je bilo ko iz vlasti na tom snimku, vi biste ga razapeli. A pošto je na snimku visoko rangirani političar sa Šolak-Đilas liste, onda vas baš briga. E zato ćete izgubiti na izborima - naveo je nedavno poslanik i član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović. 

BOŠKO MOLI AMERIKANCE DA DOĐE NA VLAST

Republika

Foto: Tanjug Sava Radovanović

Boško Obradović

Lider Dveri Boško Obradović promoviše se kao desničarski čuvar nacionalnih interesa. A istovremeno tajno odlazi u ambasade i moli Amerikance da mu pomognu da dođe na vlast. To je u jednoj emisiji otkrio glumac Sergej Trifunović, bivši lider PSG, koji je bio svedok sastanka na kom su bili i tadašnji ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri, specijalni izaslanik Metju Palmer, kao i Obradović i Dragan Đilas, Zoran Lutovac, Zdravko Ponoš i Dobrica Veselinović.

- Boško je briljirao na tom sastanku. Rekao je: "Ljudi, vi ste nas pitali šta možete da učinite, mi smo vam rekli šta možete. Ovaj, ajde, ako vi ne možete to što ste pitali, da mi ne gubimo vreme i da idemo kući" - ispričao je Trifunović.

On je dodao da je Boško nudio koaliciju Veselinoviću, koji tvrdi da je u Srebrenici počinjen genocid, i otvoreno rekao da je za uvođenje sankcija Rusiji da bi se uskladila spoljna politika s EU.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (40)

Loading
Milan

06.12.2023 23:10

Ponoš da je imao i malo časti ikad, ne bi bio dezerter, izdajnik i NATO plaćenik.

Ena

06.12.2023 23:53

Svi su iz opozicije isti, i glas za bilo koga je glas za Đilasa.

Iva

07.12.2023 00:05

Opet će doživeti ubedljiv poraz na izborima!

Iva

07.12.2023 00:07

Zato ih narod i ne voli i zato će Đilasovci biti poraženi na izborima!