"SRBIJA JE NAŠA KUĆA, ONA NE SME DA STANE" Vučević: "Važno je da razumemo koliko su bitni predstojeći izbori"

Autor:

Vesti

05.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučević je istakao važnost predstojećih izbora i pozvao na jedinstvo.

"SRBIJA JE NAŠA KUĆA, ONA NE SME DA STANE" Vučević: "Važno je da razumemo koliko su bitni predstojeći izbori"

Foto: SNS

Danas je predsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, zajedno sa članom Predsedništva SNS Goranom Vesićem i prvom na listi Aleksandar Vučić - Vojvodina ne sme da stane, Dušankom Golubović, posetio opštinu Bačka Palanka, gde je razgovarao sa građanima. 


Jedinstvo za bolju budućnost



Vučević je uporedio izgradnju države sa izgradnjom kuće, ističući važnost vremena i truda potrebnog za izgradnju, ali i brzinu kojom se može uništiti ono što je izgrađeno. Naglasio je da je Srbija naša kuća i da je važno da svi shvatimo koliko je bitno da očuvamo jedinstvo.

 

Poziv na podršku



Predsednik SNS je istakao da su urađene mnoge stvari i da stranka neće stati, te da meštani Bačke Palanke to dobro znaju. Pozvao je građane da se ujedine bez obzira na nacionalnost i naciju, radi budućnosti njihove dece i jedine otadžbine - Srbije.


Podrška za Aleksandra Vučića



Vučević je naglasio važnost podrške listi Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane i samom Aleksandru Vučiću, ističući da je njihova pobeda neophodna za budućnost zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (29)

Loading
Aneta

05.12.2023 15:17

Predstojeći izbori su izbori budućnosti i nade Srbije. Na njima se narod opredeljuje za nastavak razvoja zemlje ili za njenu propast.

Danka

05.12.2023 15:34

Грађани Србије и СНС неће дозволити да ова земља стане.

Iva

05.12.2023 15:39

17.decembra će narod pokazati svoju svesnost i odvažnost i rešenost da Srbija nastavi ide napred.

Ana

05.12.2023 15:58

Ovi izbori su jedni od najvažnijih i zatk treba da budemo složni i svi da damo podršku Vučiću jer se i on bori za sve nas kako bi bili na pravom putu.