BIVŠA URAGANKA PUKLA KO ZVEČKA! Ivana Boom Nikolić nastupala za 20 osoba, snimak postao VIRALAN: Blam veka! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su ocrnili popularnu pevačicu na društvenim mrežama, dok je bilo i onih koji su je nahvalili!

BIVŠA URAGANKA PUKLA KO ZVEČKA! Ivana Boom Nikolić nastupala za 20 osoba, snimak postao VIRALAN: Blam veka! (VIDEO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Na društvenim mrežama TikTok i Tviter proširio se snimak sa jednog od nastupa pevačice Ivane Boom Nikolić. Ivana je postala viralna iz jednog razloga - nastupala u gotovo praznom klubu, gde je bilo jedva dvadesetak osoba. Snimak je izazvao podeljene reakcije.

Postoje oni koji smatraju da je Ivani "propala karijera" nakon raspada grupe "Hurricane"

"3 čoveka na nastupu", "Treba da radi bolje pesme, previše eksperimentiše za početak karijere, to dolazi kasnije kada napraviš neki svoj pečat", "Da li ima 10 duša ovde, da su došli da slušaju. Jao, legendica, ona je pevala, malo bla, a malo i i žao onako", "Pukla ko zvečka posle Uraganki", "Blam veka", neki su od komentara onih koji su smatrali da se Ivana izblamirala.

Međutim, bilo je i onih koji smatraju da je Ivana ispala pravi profesionalac i da je ispoštovala svoju publiku, što mnoge njene kolege ne bi uradile.

"Pa dobro, bar je ispoštovala i tu publiku, a ne kao neke što otkažu", "Koliko je zgodna i neopterećena", "Ako je devojka plaćena, šta je boli d*pe da li je pun ili prazan klub", "Ne vidim problem", "Svaka joj čast da je izašla na binu, bila sam na nastupu naše velike zvezde, bilo samo nas 15ak. Gospođa nam poručila da se kupimo i idemo, iako smo uredno platili ulaz. Jedan minut nas nije ispoštovala", neki su od komentara podrške.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Boom Nikolić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sanela

05.12.2023 17:15

Sto ne pisete ovako o SVAKOM pjevacu koji je ljetos gostovao u ovom mestu u Bosni???

Gordana

05.12.2023 17:40

@Sanela - Zato sto je lakse izmisliti I napljuvati nekoga, nego pisati istinu! Nisu nikad lepo pisali o Ivani, I nisu nikad pisali kad su joj puni klubovi! Kod nas u Parizu kad je bila, bilo puno I nastup joj je predobar bio!