JEDINI SA PROGRAMOM I REZULTATIMA IZA SEBE! Lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" razlikuje se od svih drugih po dve veoma važne stvari!

Autor:

Vesti

27.11.2023

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na decembarskim izborima uvereni smo da je snaga u ljudima i da je Srbiji potreban tim koji sluša građane i stavlja ih na prvo mesto, jasan je programski cilj SNS pred decembarske izbore.

JEDINI SA PROGRAMOM I REZULTATIMA IZA SEBE! Lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" razlikuje se od svih drugih po dve veoma važne stvari!

Foto: Buducnostrbije av

Lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" pred decembarske izbore jedina od svih drugih lista, nastupa sa programom i što je najvažnije - rezultatima iza sebe.

- Na decembarskim izborima uvereni smo da je snaga u ljudima i da je Srbiji potreban tim koji sluša građane i stavlja ih na prvo mesto. Znamo da smo uradili mnogo, ali svesni smo da moramo da radimo još više u budućnosti. Ponosni smo na ostvarena dostignuća u infrastrukturnim projektima, ali sada je vreme da gradimo bolji i zdraviji život - jasan je program SNS .

Ceo program SNS, ali i sve što su uradili od 2012. godine možete pogledati na sajtu srbijanesmedastane.org.rs.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Branko N

27.11.2023 21:09

Kod Vučića nema stajanja. Dok je on na čelu Srbije, ona mora da ide napred.

Nebojša

27.11.2023 21:12

Mnogo dobrih stvari je ova vlast uradila za Srbiju, pored mnogo toga izgrađenog, sačuvali smo i dobre odnose sa Rusijom i imamo bescariski trgovinski sporazum sa Kinom.

Nikola

27.11.2023 21:12

Jasni i vidljivi rezultati i program, je ono što SNS razlikuje od svih drugih stranaka, zato i uživa poverenje građana

Mitarpavlovic

27.11.2023 21:13

Vučić je čovek iz naroda , borićemo se 17 decembra da ubedljivo pobedimo.