NAKON ŠEST MESECI U ZATVORU, OVO SU PRVE REČI DUŠANA OBRENOVIĆA NA SLOBODI: "Ne mogu da verujem...!"

Autor: A.N

Vesti

27.11.2023

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestre Obrenović su danas doživele veliku radost kada su, uz božiju pomoć, uspele da oslobode svog brata Dušana iz zatvora u Podujevu.

NAKON ŠEST MESECI U ZATVORU, OVO SU PRVE REČI DUŠANA OBRENOVIĆA NA SLOBODI: "Ne mogu da verujem...!"

Foto: Youtube/Pax Vobiscum/ATV

Selma Muratović je izjavila za "Novosti" da je najsrećnija osoba na svetu i da još uvek nije svesna da je njen brat konačno na slobodi. Kada su stigli u Mitrovicu, Dušan je prvo izašao sa advokatom da nešto pojede, a Selma je otkrila da se nije promenio, već je i dalje isti šaljivdžija koji voli da se šali i zeza.

Na pitanje kako se ponašao i kako je reagovao po izlasku iz pritvora, Selma kaže da je njen brat rekao: "Ne mogu da verujem da sam na slobodi".

 

Advokat Predrag Miljković dodaje da se Dušan oseća dobro i da je previše ushićen.

Republika

Foto: TANJUG/ STR

 

 


Oslobođenje posle šest meseci



Dušan Obrenović proveo je šest meseci u zatvoru pre nego što je konačno oslobođen. Njegova sestra Selma ističe da je prošlo previše vremena, ali da je na kraju sve ispalo dobro jer je sigurna da njen brat nije kriv za ono što mu se stavljalo na teret.


Zahvalnost i sreća



Selma Muratović izražava zahvalnost Bogu i sreću što je njen brat napokon na slobodi, dok advokat Predrag Miljković ističe Dušanovo oduševljenje povratkom u slobodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading