ALEKSIĆ PROMENIO POLITIKU - MIKI NA ČIJOJ SI STRANI TI? Veličao Vučićevu politiku, a Đilasu poručio: Doveo si nas do prosjačkog štapa (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.11.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U videu koji sledi pogledajte kako je Miroslav Miki Aleksić pričao o onima koji su Srbiju uništili, a koji su danas njegovi saborci i sa kojima planira da privlači investicije kada dođe na vlast.

ALEKSIĆ PROMENIO POLITIKU - MIKI NA ČIJOJ SI STRANI TI? Veličao Vučićevu politiku, a Đilasu poručio: Doveo si nas do prosjačkog štapa (VIDEO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

Građani Srbije često imaju slabo pamćenje i zato nije loše da se s vremena na vreme podsetimo šta su izgovarali politički akteri pred milionskim auditorijumom.

Drugi kandidat na republičkoj listi okupljenoj oko Đilasove koalicije Srbija protiv nasilja, Miroslav Miki Aleksić imao je zanimljiv politički put. Karijeru je započeo u Ujedinjenim regionima Srbije Mlađana Dinkića i nakon lokalnih izbora 2012. godine došao je na mesto predsednika opštine Trstenik.

Sve bi bilo u redu, ali ako uzimemo u obzir Mikijeve poglede na svet danas, postoji jedna začkoljica.

Miroslav Miki Aleskić je postao predsednik opštine Trstenik zahvaljujući podršci koju je dobio od strane SNS, SPS, Nove Srbije i PUPS.

U periodu od 2012. do 2016. godine, Miki Aleksić je javno izražavao podršku Aleksandru Vučiću, smatrajući ga čovekom koji uzdiže Srbiju i privlači investicije. Za Mikija, gradovi i opštine u Srbiji su, prema njegovim rečima, dobili stabilne izvore finansiranja tek nakon dolaska SNS i Aleksandra Vučića na vlast. Kritikovao je prethodnu vlast, posebno Demokratsku stranku na čelu sa Tadićem i Đilasom, tvrdeći da su doveli Srbiju do prosjačkog štapa.

Međutim, sada se postavlja pitanje da li je Miki Aleksić, novim političkim savezom, promenio svoj stav i ideologiju. Kritičari sugerišu da je novac Dragana Đilasa odigrao presudnu ulogu u njegovoj odluci da se pridruži političkim snagama koje je ranije kritikovao.

 

 

U video materijalu koji kruži javnošću, Miki Aleksić se suočava sa svojim ranijim izjavama u kojima je kritikovao one s kojima sada planira da sarađuje i privlači investicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (24)

Loading
Nenad

24.11.2023 13:37

Zar na tvoga učitelja potrčko a sad se nešto muvaš oko Vučića.

Desa

24.11.2023 13:55

Aleskićeva politička trgovina s različitim strankama postavlja pitanje doslednosti i autentičnosti njegovih političkih uverenja.

Gaga

24.11.2023 13:57

Očigledna promena Aleksićevog stava, s podrškom od stranaka koje je ranije kritikovao, budi sumnje u njegovu nameru da radi za dobrobit svih građana Srbije.

Ivana

24.11.2023 14:04

Svako bira svoju stranu