VEČITI STUDENT SE OVAKO BORI PROTIV NASILJA! Đilasovom Lazoviću ništa nije sveto - gazi srpsku zastavu i flašom gađa Malog! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.11.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilnik Radomir Lazović divljao po ulicama Beograda.

VEČITI STUDENT SE OVAKO BORI PROTIV NASILJA! Đilasovom Lazoviću ništa nije sveto - gazi srpsku zastavu i flašom gađa Malog! (VIDEO)

Foto: youtubee/printscreen/TV Studio B

Večiti student i nasilnik Radomir Lazović  je zgrozio javnost svojim agresivnim i nasilničkim ponašanjem na ulicama Beograda. Na snimku koji je nedavno osvanuo na društvenim mrežama, Lazović se vidi kako gazi srpsku zastavu i flašom gađa ministra finansija Sinišu Malog.

Ovaj incident se dogodio na jednom od predizbornih skupova, a Lazović je tada bio u pratnji lidera opozicionog Saveza za Srbiju Dragana Đilasa. Kako se može videti na snimku, Lazović je bio veoma agresivan i nasrtljiv, a sve to u prisustvu svojih političkih saboraca.

Ovo nije prvi put da se Lazović na ovakav način ponaša. Naime, on je već ranije privukao pažnju javnosti svojim nasilničkim ispadi i skandalima. Ipak, za njega očigledno nema granica, jer ne samo da se ne kaje zbog svojih postupaka, već ih i ponavlja.


Njegovo nasilničko ponašanje je još jednom potvrdilo da je lista "Srbija protiv nasilja" potpuno neprimeren naziv za politički pokret koji ima veze sa Lazovićem. Ovaj večiti student, koji se godinama školuje na račun države, očigledno nema ni trunku poštovanja prema svojoj zemlji i njenim simbolima.

Iako je Lazović poznat po svom nasilničkom ponašanju, ne treba zaboraviti da je on samo jedan od mnogih koji su se našli na listi "Srbija protiv nasilja". Njihov predvodnik, Dragan Đilas, mora snositi odgovornost zbog toga što podržava i toleriše takve ljude na svojoj listi.

Ostaje nam da se zapitamo da li je ovo prava slika političkog pokreta koji pretenduje da vodi državu? Da li su ovakvi ljudi dostojni poverenja i podrške građana? Jedno je sigurno - nasilje i agresivnost nisu put ka boljoj budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading