ORLIĆ PORUČIO ĐILASU: Tajkunska štetočino, ti bi ih ponovo čerupao - Neće moći! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.11.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkun Đilas preti da neće biti penzija, Orlić odgovara.

ORLIĆ PORUČIO ĐILASU: Tajkunska štetočino, ti bi ih ponovo čerupao - Neće moći! (VIDEO)

Foto: INSTAGRAM.COM/SNS_SRBIJA

Vladimir Orlić, nedavno se oglasio na svom zvaničnom Twitter nalogu povodom pisanja Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde. Orlić je istakao da je Đilas "tajkunska štetočina" i da preti da neće biti isplate penzija ukoliko oni dođu na vlast.

Orlić je u svom tvitu naveo da je Đilas ostavio na računu države 80 miliona evra, što nije dovoljno ni za jednu isplatu penzija u toku meseca. Takođe, Orlić je kritikovao Đilasa zbog toga što su penzije danas dvostruko veće nego što su bile za vreme vladavine Demokratske stranke, ali da je on i dalje kivan i želi da ih "čerupa" ponovo.

 

 


Ovo nije prvi put da Orlić kritikuje lidera opozicije, ali ovaj put se fokusirao na pitanje penzija, koje je veoma važno za građane Srbije. Iz njegovih reči se može zaključiti da on smatra da bi povratak na vlast bivše vladajuće stranke dovelo do toga da se penzije i plate ponovo smanje.

Kao što je poznato, Dragan Đilas je bio gradonačelnik Beograda od 2008. do 2013. godine, kada je njegova stranka bila na vlasti. Tada su penzije i plate bile mnogo niže nego danas, a građani su bili nezadovoljni svojim primanjima. Međutim, od kada je na vlasti Srpska napredna stranka, situacija se promenila i penzije su povećane, što je bio jedan od glavnih obećanja ove stranke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (14)

Loading
Sale

21.11.2023 09:05

Ma, nema ništa od Đilasovog povratka na vlast. Povratak njega i njegovih neće dozvoliti narod koji voli Srbiju.

Branislav

21.11.2023 09:06

Da Đilas zna za sramotu, nikada se ne bi više bavio politikom posle svega što je uradio u periodu vlasti. Period vlasti je iskoristio za lično bogaćenje. Višemilionsko bogatstvo je stekao lopužajući.

Zoki

21.11.2023 09:07

Na sam pomen Đilasa, meni se odmah služi. To je, ljudi moji, kriminalac kakvog Srbija nikada nije gledala. Lopov!

Nevena

21.11.2023 09:22

Ma nije njemu stalo do postara i poljoprivrednika, njega oni ne zanimaju on se zabrinuo sto ne moze vise da pljacka narod.