VUČIĆ NA JUTARNJEM SASTANKU SA DODIKOM: Razgovori o važnim temama, u planu izgradnja memorijalnih centara posvećenih jasenovačkim žrtvama!

Autor:

Vesti

19.11.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić sastao se jutros sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

VUČIĆ NA JUTARNJEM SASTANKU SA DODIKOM: Razgovori o važnim temama, u planu izgradnja memorijalnih centara posvećenih jasenovačkim žrtvama!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je jutros sastanak sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u trajanju od dva sata. Razgovarali su o svim važnim pitanjima za Srbiju i Republiku Srpsku, a poseban akcenat je stavio na ubrzanje sprovođenja zajedničkih projekata, posebno onih od najvišeg nacionalnog značaja.

Tokom sastanka, predsednik Vučić je naglasio važnost izgradnje memorijalnih centara posvećenih jasenovačkim žrtvama, što je jedan od zajedničkih projekata koji će biti ubrzan. On je istakao da je ovo pitanje od velike važnosti za obe države i da će se posvetiti lično da se projekat što pre realizuje.

 

 


Osim toga, predsednik Vučić i predsednik Dodik su razgovarali o drugim zajedničkim projektima koji će doprineti jačanju saradnje i ekonomskog razvoja Srbije i Republike Srpske. Takođe su se dotakli i političkih tema, te su se složili da je neophodno očuvati stabilnost i mir u regionu.

Za vreme sastanka, predsednik Vučić je ponovio da Srbija i Republika Srpska imaju snažne veze i da će nastaviti da grade prijateljske odnose i zajednički rade na ostvarivanju zajedničkih ciljeva.

 

 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Danka

19.11.2023 10:47

Јако је важно неговати културу сећања!

Una

19.11.2023 10:49

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Sasa

19.11.2023 10:50

Dodik i Vucic se uvek drže zajedno ! Bitno je da dve zemlje uvek saradjuju jer tako jacamo veze izmedju dve zemlje

Мiraš

19.11.2023 10:50

План о изградњи меморијалног центра јсеновачким жртвама ће се реализовати само захваљујући Вучићу и Додику који никада неће дозволити да се наше жртве забораве