AMERIKANCI UVELI SANKCIJE BRANU MIĆUNOVIĆU! Optužuju ga za korupciju i zlonamerne aktivnosti! Na listi još IMENA SA ZAPADNOG BALKANA!

Autor:

Vesti

16.11.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim Vacica i Popovića, na listi sankcionisanih je još osam osoba sa Zapadnog Balkana.

AMERIKANCI UVELI SANKCIJE BRANU MIĆUNOVIĆU! Optužuju ga za korupciju i zlonamerne aktivnosti! Na listi još IMENA SA ZAPADNOG BALKANA!

Foto: Privatna arhiva

Brano Mićunović

Sjedinjene Američke Države uvele su sankcije Miši Vaciću, predsedniku Srpske desnice, i političaru i biznismenu Nenadu Popoviću, pišu podgoričke Vijesti.

Kancelarija za kontrolu imovine stranaca (OFAC) američkog Ministarstva finansija je na listu sankcionisanih sa Zapadnog Balkana, zbog korupcije i zlonamernih aktivnosti, dodala deset osoba i kompanije iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije, a među njima su Vacic i Popović.

 

Republika

Foto: Printscreen

Sajt Stejt Departmenta

 

Odluka je objavljena na sajtu Stejt departmenta.

Na listi su osim Vacića i Popovića i Brano Mićunović i Miodrag Daka Davidović, Savo Cvijetinović, Petar Đokić i Duško Perović iz BiH, kao i Ratka Kunoska Kamčeva, Irina Samsonenko i Sergej Samsonenko iz Sjeverne Makedonije.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading