MILOV AGENT U ŠEMI SA BRANOVOM SNAJOM: Seks-afera izazvala nezapamćen zemljotres u Crnoj Gori! DON POBESNEO - UBIĆU LAZOVIĆA KAO PSA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službenik ANB, uhapšen kao član "kavačkog klana", imao ljubavnu aferu sa Zoranom Mićunović, suprugom Branovog sina Đorđa.

MILOV AGENT U ŠEMI SA BRANOVOM SNAJOM: Seks-afera izazvala nezapamćen zemljotres u Crnoj Gori! DON POBESNEO - UBIĆU LAZOVIĆA KAO PSA!

Foto: Profimedia, Printscreen

Milo Đukanović zabrinut zbog seks afere u Crnoj Gori

Trese se Crna Gora! Petar Lazović, član "kavačkog klana", na najbrutalniji mogući način udario je na čast i porodicu mafijaškog dona Brana Mićunovića!

Naime, bez obzira na to što dobro zna šta Branovo ime znači ne samo u ovoj zemlji i koliko drži do obraza i kodeksa, uhapšeni službenik Agencije za nacionalnu bezbednost, potčinjene Milu Đukanoviću, zaveo je Mićunovićevu snaju Zoranu, suprugu njegovog sina Đorđa.

Gala svadba

- Petar je, kao i njegov otac Zoran, beskrupulozan i ne bira sredstva da dođe do cilja, a posebno zadovoljstvo mu je da ponizi protivnika. Kao deo mafijaške hobotnice Radoja Zvicera, došao je do velikih para i umislio da je svemoćan. Zbog toga je odlučio da udari tamo gde najviše boli - na Branove najbliže - priča za Srpski telegraf dobro obavešteni izvor iz Crne Gore.

Malo je reći, dodaje, da je balkanski don pobesneo:

- Kada je pukim slučajem saznao za snajinu aferu, bio je van sebe. Zakleo se da će Lazovića ubiti ko psa, a Brano je čovek kome se ne treba zamerati. Sada je ovde opšta frka jer bi Petar možda mogao da izađe iz pritvora, a onda niko više ne može da mu garantuje glavu na ramenima. Navodno, i Zvicer pere ruke od njega. Iskreno, ne bih mu bio u koži jer ni u zatvoru više nije bezbedan.

Podsetimo, Đorđe Mićunović i Zorana venčali su se 2017, a to je bila svadba koja se i danas prepričava. Ugledni ljudi sa javne scene, mnogi biznismeni, političari i sportisti, među kojima su bili i pevačica Ceca Ražnatović, pevač Aca Lukas, ali mnoge druge značajne ličnosti, našli su se tom prilikom u luksuznom hotelu u Bečićima. Brano se potrudio da sve bude na najvišem mogućem nivou. Tog dana je bio veoma ponosan, slikao se sa sinom i snajom, ne sluteći šta će da se dogodi.

Slučajno saznao

- Bračni par živi na Svetom Stefanu, koji se strogo kontroliše, kamere su svuda. Nikom nije jasno kako su, s obzirom na sve to, Petar i Zorana otpočeli ljubavnu vezu niti šta je to trebalo ženi koja je imala život kao iz snova. Što je najgore, Lazovićev otac Zoran je s Branom bio u korektnim odnosima, pa je ovaj udar na čast tim teži. Navodno, Zoran je pokušao da ispegla stvar, ali nije uspeo - kaže naš sagovornik.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Brano Mićunović

Do Mićunovića je informacija o snajinoj preljubi, kao što to obično biva, stigla sasvim slučajno. Naime, Zorana se poverila dobroj drugarici, koja ipak nije znala da drži jezik za zubima. Ispričala je da su se duže vreme viđali uz maksimalne mere opreza jer su bili svesni šta bi moglo da se dogodi ukoliko se njihova veza razotkrije. S obzirom na to da Brano svuda ima oči i uši, nije dugo trebalo da šokantna informacija stigne do njega.

- U njihovoj kući je nastao haos, koji i dalje traje. Prijatelji ne veruju da će stvari moći da se poprave i smatraju da je jedino rešenje razvod, što je u tako patrijarhalnoj porodici ravno katastrofi. Niko ne sumnja da će Brano pokušati krvlju da opere ukaljani obraz - zaključuje izvor našeg lista.

Kaucija od 6,2 miliona evra

Lazovićeva porodica je u međuvremenu ponudila kauciju od čak 6,2 miliona evra u nekretninama i novcu, očigledno stečenim švercom droge i cigareta za "kavački klan". Sudija za istragu je prihvatila kauciju, ali je Specijalno državno tužilaštvo najavilo žalbu.

- Petar je i dalje u pritvoru, a možda je za njega i bolje da ne izlazi na slobodu, gde ga čeka Branova osveta - kaže naš sagovornik.

Štitio Velju i Mareta, švercovao kokain

Podsetimo, Petar Lazović je zajedno s Ljubom Milovićem radio najprljavije poslove za "kavčane", što je prvi objavio portal Libertas, pozivajući se na fotografije i prepisku do koje su razbijanjem aplikacije Skaj došli Evropol i Evrodžast.

Foto: https://libertaspress.me/

Petar Lazović sa Zvicerom i kavačkim klanom

Na jednoj od slika su Lazović, Zvicer, Veljko Belivuk, Marko Miljković i Milović. Petar je na aplikaciji imao kodna imena Junior i Komandos, a optužen je za šverc tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu i Australiju. Takođe, na teret mu se stavlja da je štitio Belivuka i Miljkovića dok su bili u Crnoj Gori i da im je omogućio da pobegnu posle dvostrukog ubistva u Spužu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)

Loading
Bacvanin

05.01.2023 07:18

Mante sliku BraneMicunovica snajka nas interesuje.:-)

Don Kihot

06.01.2023 00:28

Rekao bih da je ovo samo jedna u nizu provokacija i sumnjam da ima i trunka istine u ovome osim da se napravi haos i podvali Mićunovićima...

Don_Cuca

14.01.2023 02:26

Gazda Brano n ausluzi,bilo da se treba uci u austrogarsku gradjevinu,ili ckeati,taj fighter,da vidi kako se dobijaju batine....Djordje ,ti si divno dijete a ta prica oko afere,cisto sumnjam,ali zelim od porodice Butorovic sve najbolje Gazda Branu i na raspologanju sam ti....Pa neka pisu mediji i prate ob i up,mup i anb,Brana niko ne smije da pokusa da ponizava,tacka!