GO SNS U NOVOM SADU: Zelenović i pajtaši lažima šokiraju javnost

Autor:

Vesti

08.11.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodaje se da su smišljene i lažne optužbe prevashodno usmerene na podrivanju poverenja demokratskih vrednosti u našem društvu.

GO SNS U NOVOM SADU: Zelenović i pajtaši lažima šokiraju javnost

Foto: Promo foto

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu saopštio je da su Nebojša Zelenović i „njegovi pajtaši nastavili da svojim lažima  šokiraju javnost Novog Sada i Srbije“.

- Njihov jedini cilj je da lažima i nasiljem pokušaju rušenje Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke bez biranja sredstava. Samo pomisao da najvećoj stranci po broju članova  u ovom delu Evrope treba sakupljanje glasove  u Gerontološkom centru ili Domu zdravlja je više nego komična i tužna. Snimci i fotografije sa prikupljanja potpisa za listu Srpske napredne stranke za predstojeće izbore najbolje svedoče o mišljenju naših sugrađana kome treba dati svoj glas i poverenje - kaže se u saopštenju.

Dodaje se da su smišljene i lažne optužbe prevashodno usmerene na podrivanju poverenja  demokratskih vrednosti u našem društvu. Manipulacija javnim mnenjem je usmerena na produbljenju veštačkih podela kako bi neformalni centri moći ponovo mogli da upravljaju našim Gradom i našom državom.

- Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu poručuje Đilasu, Ćuti, Zelenoviću i ostalim osvedočenim lažovima da je sve više vukova koji su uz našeg predsednika i da ćemo na ovim izborima ponovo odneti pobedu za našu državu Srbiju i za sve njene građane, jer Srbija ne sme da stane - navodi se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (7)

Loading
Una

08.11.2023 17:24

Jaooj jaooj kakva lakrdija od opozicije. Jaooj muke bruke i sramote. Sacica jada hoce da ruse lidera. Tesko kuco tesko jako.

Nebojša

08.11.2023 17:41

Mnogo su loši ljudi koji su u našoj opoziciji, nikako ne smeju doći na vlast pošto će Srbiji mnogo zla doneti.

Мiraš

08.11.2023 18:09

Па Зеленовић и не зна истином да шокира јавност,али лажима зна.

darko

08.11.2023 18:10

Ništa tu nije čudno Zelenović to radi svakodnevno!