UPOZORENJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Dve devojčice od 9 i 12 godina se popele na KROV ZGRADE, a evo šta su radile!

Autor:

Vesti

08.11.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaprepašćujuća fotografija devojčica koje su se popele na krov jedne zgrade zabrinula je korisnike društvenih mreža.

UPOZORENJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Dve devojčice od 9 i 12 godina se popele na KROV ZGRADE, a evo šta su radile!

Foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

Na Instagram stranici "Moj_beo_grad_" objavljena je fotografija na kojoj se vide tri devojčice koje su se popele na krov jedne stambene zgrade, a jedna od njih je čak imala i obruč oko struka.

Prema informacijama koje su objavljene uz fotografiju, devojčice su između 9 i 12 godina i izgleda da su same u stanu. Molba je upućena roditeljima da vide ovu fotografiju i da upozore svoju decu da ne rade isto.

Foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

 

 


Ovaj potez devojčica izazvao je šok i zabrinutost među mnogim korisnicima društvenih mreža. Na fotografiji se vide tri devojčice na krovu, a jedna od njih drži obruč oko struka dok ih četvrta posmatra sa terase.

Ovo nije prvi put da se fotografija jedne male devojčice uznemiri javnost. Nedavno je i fotografija devojčice koja leži tik uz prugu na železničkoj stanici u Zemunu izazvala zabrinutost. Ona je pojačala muziku, stavila slušalice u uši i legla na samu ivicu tik uz prugu.

Ovakve situacije nas podsećaju na koliko je važno da deca budu pod nadzorom odraslih i da se u njihovoj bližini nalaze samo u sigurnim situacijama.

Nadamo se da će ovaj incident poslužiti kao upozorenje i podsticaj za roditelje da bolje nadgledaju svoju decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading