MARKO ĐURIĆ ZGROŽEN UVREDLJIVIM IZJAVA BLERIMA VELJE NA RAČUN VUČIĆA I NJEGOVIH RODITELJA! "Pravi poslušnik Dragana Đilasa"!

Autor:

Vesti

04.11.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đurić je posebno naglasio da ovakve izjave odražavaju i način na koji etnonacionalistički režim Albina Kurtija tretira Srbe na Kosovu.

MARKO ĐURIĆ ZGROŽEN UVREDLJIVIM IZJAVA BLERIMA VELJE NA RAČUN VUČIĆA I NJEGOVIH RODITELJA! "Pravi poslušnik Dragana Đilasa"!

Foto: St/N. Pančić

Marko Đurić, ambasador Srbije, osudio je sramno ponašanje šefa kabineta Vjose Osmani, Blerima Velje, koji je svojim izjavama pokazao da je postao poslušnik Dragana Đilasa.

 

Ambasador Đurić je istakao da je šokiran uvredljivim izjavama koje je šef kabineta Osmanijeve izneo na račun roditelja predsednika Aleksandra Vučića.

 


Đurić je posebno naglasio da ovakve izjave odražavaju i način na koji etnonacionalistički režim Albina Kurtija tretira Srbe na Kosovu. Prema njegovim rečima, Osmani i Kurti su isti, jer i jedan i drugi promovišu iste ideje mržnje i diskriminacije prema Srbima. Ambasador je zaključio da je očigledno da se na Kosovu još uvek vodi politika koja je usmerena protiv Srba i da je potrebno da se to promeni.

- Zapanjen sam izuzetno uvredljivim i rasističkim izjavama šefa kabineta Vjose Osmani, usmerenim na majku i oca predsednika Vučića. Nažalost, ovo odražava prava uverenja današnjeg monoetničkog rukovodstva na Kosovu*. Takođe, odražava i način na koji tamošnji etnonacionalistički režim Albina Kurtija u širem smislu tretira Srbe.  Vjosa Osmani = Aljbin Kurti. Nema nikakve razlike - napisao je Đurić na društvenoj mreži "Iks".

Bonus video



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Tanja

04.11.2023 21:37

Ti Šiptarski separatisti su se udružili sa Šolakovim medijima da bi na sve načine pokušali da unište ugled Predsedniku Vučiću.

marko

04.11.2023 21:45

svi gradjani su zgrozeni takvim vredjanima presednika vucica iz opozicije to pokazuje lica njihova.

Ena

04.11.2023 21:47

Neprijatelji Srbije sa svih strana se udružuju u napadu na Vučića.

Milovan

04.11.2023 22:30

Šiptari i Djilas, kombinacija za izbegavanje. Posle ovako ružnog ponašanja i udara na porodicu Vučić,Vučić ima više pristalica nego ikad.