ZAŠTO ĐILASA NEMA NA LISTI? Jovanov: Iz izbora u izbore sakriva svoje ime i traži nove ljude koji će mu poslužiti da bi uzeo još narodnih para

Autor:

Vesti

30.10.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas i svi ostali iz prošlosti ostaće tamo gde im je i mest, u prošlosti - smatra Milenko Jovanov

ZAŠTO ĐILASA NEMA NA LISTI? Jovanov: Iz izbora u izbore sakriva svoje ime i traži nove ljude koji će mu poslužiti da bi uzeo još narodnih para

Foto: Tanjug/A. PAP/D.GOLL

Milenko Jovanov, član Predsedništva Srpke napredne stranke, rekao je da Dragan Đilas svakim svojim istupom u javnosti potvrđuje tezu da će Srbija ove godine birati između budućnosti, razvoja i napretka i ružne prošlosti, za koju je on personifikacija i jedan od simbola.

- Zaista je pitanje i dobrog ukusa i racionalnog razmišljanja da čovek koji ovih dana potvrđuje da su mu firme zaradile 619 miliona evra dok je bio na vlasti, iako je do skoro tvrdio da je to laž i manipulacija, daje obećanja o tome šta bi i kako trebalo da se radi, jer se postavlja pitanje zašto sve to nije radio kada je imao priliku?! Da li ga je neko sprečio da realizuje svoje genijalne ideje? - pita se Jovanov.

Dalje ističe da ga "niko nije sprečavao, nego ideja o tome kako narod da živi bolje nije bilo. I on i svi iz te vlasti vodili su računa samo o sebi".

- Zato posledica njihove vlasti jesu bile zatvorene fabrike i narod bez posla, a sa druge strane za njih je posledica bila 619 miliona evra na računima brojnih kompanija koje nisu proizvodile ništa - podsetio je Jovanov na period vladavine dela današnje opozicije.

Dragan Đilas koji je okupio, ujedinio i koji će medijski i finansijski pomoći funkcionisanje opozicionih stranaka opet se ne nalazi na listi.

- Zašto? Zašto "uspešnog privrednika", kako sebi voli da tepa, "sjajnog gradonačelnika Beograda", što je sebe ubedio da je bio, danas nema ni na listi za republiku, a nije ni kandidat za gradonačelnika? Biće da Đilas zna ono što zna i narod u Srbiji i zato iz izbora u izbore sakriva svoje ime i traži nove ljude koji će mu poslužiti samo kao alat preko koga će se dočepati vlasti i narodnih para iz državnog, ili gradskog budžeta - poručio je Jovanov.

I baš zato, kaže, što narod odlično zna i ko je i šta je, ubeđe je da će i Dragan Đilas i svi ostali iz prošlosti, ostati tamo gde im je i mesto i da će im jasno i glasno biti poslata poruka da Srbije ne sme da stane, ma koliko oni to želeli i ma koliko na tome radili".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (48)

Loading
Aleks

30.10.2023 15:12

Crna lista. I da je na njoj i da nije, isto je. Bedna opozicija.

Nikola

30.10.2023 15:20

Treba da ostane u prošlosti pošto sa njim nema napretka Srbije. Sve što se izgradilo bi propalo kada bi on stupio na scenu.

Deki

30.10.2023 15:25

Djilasu nece uspeti plan koji realizuje, necemo dozvoliti da opet pokrade narod.

Mirjana

30.10.2023 16:02

Ђилас се крије иза својих полтрона јер зна колико је омражен у народу и да народ не може очима да га види.