KURTIJEV TEROR SE NASTAVLJA! Dušanu Obrenoviću produžen pritvor, mladić NEVIN LEŽI u kazamatu visokog rizika u Podujevu

Autor:

Vesti

30.10.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obrenović je uhapšen sa Radošem Petrovićem iako postoje video dokazi da nisu učestvovali u sukobu sa vojnicima Kfora već da su uvučeni u njihov kordon i predati tzv. kosovskoj policiji.

KURTIJEV TEROR SE NASTAVLJA! Dušanu Obrenoviću produžen pritvor, mladić NEVIN LEŽI u kazamatu visokog rizika u Podujevu

Foto: Youtube/Pax Vobiscum/ATV

Dušanu Obrenoviću, mladiću koji uhapšen nakon mirnog protesta na Kosovu i Metohiji krajem maja, produžen je pritvor, prenose lokalni mediji.

Advokat Predrag Miljković potvrdio je da je Dušanu Obrenoviću, uhapšenom 29. maja u Zvečanu, pritvor produžen za još dva meseca.

Miljković je rekao da je u petak primio putem mejla rešenje Specijalnog suda u Prištini da se Obrenoviću produžava mera pritvora do 27. decembra ove godine.

- Ovo će biti četvrto produženje pritvora. Smatramo da je sud do sada trebalo da uvaži naše žalbene navode i naše odgovore na zahteve Tužilaštva i Obrenoviću odobriti meru jemstva ili neku drugu blažu meru - rekao je Miljković.

Obrenović je uhapšen sa Radošem Petrovićem iako postoje video dokazi da nisu učestvovali u sukobu sa vojnicima Kfora već da su uvučeni u njihov kordon i predati tzv. kosovskoj policiji.

Mladić je prvobitno bio u pritvoru u Gnjilanu, gde je brutalno pretučen od strane pripadnika tzv. kosovske policije prilikom hapšenja, a posle jednomesečnog pritvora prebačen je u zatvor visokog rizika u Podujevu.

O teškim telesnim povredama koje je ovaj mladić zadobio od strane pripadnika tzv. kosovske policije svedočio je i oficir za vezu Beograda u Prištini Dejan Pavićević.

Inače, kako su odmah po njegovom hapšenju preneli mediji na Kosovu i Metohiji, pripadnici tzv. kosovske policije koji su krvnički tukli ovog mladića koji je promenio veru i prešao u pravoslavlje, dobivpi ime Dušan Obrenović, sve vreme su mu tokom batinanja govorili da je to zbog toga što je želeo da postane Srbin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading