JEDNA OD NAJAČIH LOBISTKINJA ZA NEZAVISNO KOSOVO DOŽIVELA NESREĆU: Sve objavljeno na mrežama

Autor:

Vesti

26.10.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanica i predsednica Odbora za spoljne poslove u Skupštini Ujedinjenog Kraljevstva Ališa Kerns domaćoj javnosti poznata je kao veliki zagovornik otimanja Kosova i proglašenja nezavisnosti

JEDNA OD NAJAČIH LOBISTKINJA ZA NEZAVISNO KOSOVO DOŽIVELA NESREĆU: Sve objavljeno na mrežama

Foto: Printscreen

Poslanica i predsednica Odbora za spoljne poslove u Skupštini Ujedinjenog Kraljevstva Ališa Kerns saopštila je da će u naredne dve nedelje biti nešto sporija u obavljanju svakodnevnih aktivnosti zbog lečenja slomljenog stopala.

Kernsova, domaćoj javnosti poznata kao zagovornik otimanja KiM i proglašenja nezavisnosti, na društvenoj mreži "X" navela je da će to vreme iskoristiti kako bi iščitala sve mejlove i odgovorila na njih.

Biću nešto sporija nego obično, a van i nešto manje u naredne dve nedelje dok pokušavam da izlečim slomljeno stopalo. Ali više vremena imam da završim svoje imejlove i odgovorim zajednicama - navela je Kernsova.

 

 

Ališa Kerns je nedavno posetila Prištinu, gde se između ostalih sastala i sa tzv. kosovskom predsednicom Vljosom Osmani i premijerom lažne države Aljbinom Kurtijem.

Kerns je nedavno lažno optužila Srpsku pravoslavnu crkvu da učestvuje u švercovanju oružja, što su odmah demantovali i Kfor i britanski ambasador u Prištini, a prilikom posete Kurtiju izjavila je da "jedna od stranih država vodi svoju istragu i to će biti javno objavljeno".

Naravno i vlada Kosova vodi svoju istragu. Vlada Kosova će videti pravdu, videće ljude na sudu - poručila je tom prilikom Kernsova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading