Vladimir Đukanović otkriva mračne veze Đilasa sa kriminalcima: Verovatno Đilas na osnovu sopstvenog iskustva smatra da su svi kao i on

Autor:

Vesti

25.10.2023

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Đukanović izneo je svoje stavove i komentare na nedavnu izjavu Dragana Đilasa, lidera opozicionog Saveza za Srbiju.

Vladimir Đukanović otkriva mračne veze Đilasa sa kriminalcima: Verovatno Đilas na osnovu sopstvenog iskustva smatra da su svi kao i on

Foto: Aleksandar Nalbantjan,

 Đilas je nedavno održao govor na političkom skupu, na kojem je govorio o različitim temama, uključujući i pitanja vezana za politiku i ekonomiju.

Vladimir Đukanović je na društvenoj mreži "X"  naglasio Đilasovu bliskost sa Vladom Japancem. Na internetu su se pojavile fotografije na kojima su Đilas i Japanac u prisnom zagrljaju, a to je postalo predmet kontroverzi i rasprava u javnosti.

Zanimljivo da Dragan Đilas, čovek koji se fotografiše u zagrljaju Vlade Japanca, govori na tribini sa izvesnim Tocilom i čiji mediji veličaju svedočenje Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, tako bestidno pokušava da poveže Andreja Vučića sa određenim licima iz kriminogene sredine. Verovatno Đilas na osnovu sopstvenog iskustva smatra da su svi kao i on. Ipak, mora da shvati da sipanje laži ne pomaže u činjenici da je sam priznao kako je u najgorem periodu za srpsku privredu i kada su ljudi ostajali bez posla i bez hleba on prihodovao 619 miliona evra. Možda su ga tome naučili oni sa kojima se pun ushićenja fotografiše - napisao je Đukanović.

 

 

Đukanović je dalje napomenuo da je Đilasova izjava na političkom skupu neprimereno povezala Andreja Vučića, brata aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sa određenim osobama iz kriminalnih krugova. On je istakao da takvi pokušaji da se političari povežu sa sumnjivim ličnostima nisu na mestu.

Takođe je podelio svoje mišljenje da je Đilas verovatno izgradio svoje stavove na osnovu vlastitih iskustava i da možda pretpostavlja da su i drugi političari slični njemu. Đukanović je istakao da takve izjave i pokušaji širenja neistina nisu od koristi i ne doprinose političkoj klimi.

Kao zaključak, Đukanović je naveo da je Đilasova izjava neopravdana i da treba raditi na izgradnji boljih političkih i društvenih odnosa, umesto da se šire dezinformacije i napadi na političke protivnike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tanja

25.10.2023 21:44

Đilas je propali političar koji na sve načine pokušava da dobije glasove i služi se obmanama za svoje jeftine političke poene.

Nebojša

25.10.2023 21:44

Đilasova uža specijalnost je iznošenje lažnih optužbi.

Vesna

25.10.2023 23:01

To je jedna bitanga i lopov