DRAGAN ĐILAS NA KRKAČAMA MARINIKE TEPIĆ POKUŠAVA DA UĐE U SKUPŠTINU! Opozicija uz pratnju svojih tajkunskih medija TOTALNO POLUDELA - obezbeđenje ih OPKOLILO! (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.10.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika Tepić ne prestaje da pravi skandale!

DRAGAN ĐILAS NA KRKAČAMA MARINIKE TEPIĆ POKUŠAVA DA UĐE U SKUPŠTINU! Opozicija uz pratnju svojih tajkunskih medija TOTALNO POLUDELA - obezbeđenje ih OPKOLILO! (VIDEO)

Foto: republika

Današnje zasedanje Skupštine pretvorilo se u neobičan incident kada je poslanica Marinika Tepić pokušala uneti stiroporni model Dragana Đilasa u salu, saznaje portal Republika.

Na snimcima koji su brzo postali predmet rasprave, vidi se kako je obezbeđenje brzo reagovalo i zaustavilo je dok je pokušavala ući u zgradu.

Njeno neobično delovanje izazvalo je zbunjenost među prisutnima, a obezbeđenje ju je brzo opkolilo kako bi sprečilo dalje pokušaje. Marinika Tepić je bila u pratnji pristalica i simpatizera, a incident je izazvao komešanje u medijima i na društvenim mrežama.

- Marinika Tepić ponovo pravi skandal, želi da unese maketu Dragana Đilasa. Tu se svađa sa obezbeđenjem, tu su Tepićeva i oni njeni novinari, prave skandal u Skupštini - čuje se na snimku glas Dejan Bulatovića nekadašnjeg člana opozicione koalicije "Zajedno", a sada samostalnog poslanika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (27)

Loading
ha

25.10.2023 12:17

kakvi cirkuzanti. još malo pa će i jolima da ulaze u skupštinu. sramota. koliko kod da se trudite NAROD VAS NEĆE. N E ĆE !!!

Nikola

25.10.2023 12:27

Sramno ponašanje od strane dela opozicije

Goran

25.10.2023 12:28

Opozicija očigledno hoće da skupštinu pretvori u cirkus

Ognjen

25.10.2023 12:28

Ništa me ne čudi od Marinike Tepić...