POSLE OTVARANJA "PROKOPA" OTIŠLI NA BURGERE! Oglasio se predsednik Vučić: Dodali smo mu i krofne i kolače, tek da mu račun ne bi bio mali! (FOTO)

Autor:

Vesti

20.10.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je objavio fotografiju sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim.

POSLE OTVARANJA "PROKOPA" OTIŠLI NA BURGERE! Oglasio se predsednik Vučić: Dodali smo mu i krofne i kolače, tek da mu račun ne bi bio mali! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu nakon svečanog otvaranja nove železničke stanice Prokop.

On je objavio fotografiju sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim.

 

 

Ponosan na novoizgrađenu železničku stanicu Prokop. Ostao sa prijateljima da razgovaram, jer Ana ide na raspravu o Kosovu u UN, predsednik Dodik me je informisao o poslednjim dešavanjima u RS i pritisku zapadnih sila, ja sve njih o sutrašnjem sastanku sa velikom petorkom, a Siniši Malom je najveća briga kako će da plati račun za hamburgere. Doduše, dodali smo mu i krofne i kolače, tek da mu račun ne bi bio mali - napisao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (63)

Loading
Anja

20.10.2023 20:38

Samo neka je veselo i radnoo! Takvu Srbiju smo oduvek želeli!

Anica

20.10.2023 20:39

Predsednik sa svojim prijateljima i saradnicima uvek razgovara o postignutim retultatima ali i o budućim planovima.

Milka

20.10.2023 20:39

Prijatno carevi!

Savka

20.10.2023 20:40

I oni su ljudi kao i svi drugi. Obični, skromni i normalni! Bravo!