VUČIĆ O EKSPO: To su stvari koje prave razliku između Srbije i mnogih drugih!

Autor:

Vesti

20.10.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je pohvalio napore Ane Brnabić, premijerke Srbije, u vezi sa Bio For kampusom i drugim projektima.

VUČIĆ O EKSPO: To su stvari koje prave razliku između Srbije i mnogih drugih!

Foto: pink

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, tokom obilaska nove železničke stanice u Prokopu u Beogradu, istakao je važnost infrastrukturnih projekata u Srbiji. Pored pohvala za izgled stanice, on se osvrnuo i na budući događaj - Svetsku izložbu Expo (EKSPO), koji će biti značajan izvor rada i promocije za zemlju.

- Ono što je važno za nas EKSPO koji dolazi i to je značajan izvor rada. I ovo što Ana Brnabić radi oko Bio For kampusa. To su stvari koje prave razliku između Srbije i mnogih drugih. Trebalo je pronaći ljude koji će da sanjaju i podižu lestvicu visoko. Mislim da ovo jako lepo izgleda... kao da smo na nekom svetskom aerodromu, a ne na železničkoj stanici - kazao je kroz osmeh Vučić.

Takođe, Vučić je pohvalio napore Ane Brnabić, premijerke Srbije, u vezi sa Bio For kampusom i drugim projektima. Ovaj kampus, kao i Expo, predstavljaju inicijative koje će, prema njegovim rečima, postaviti Srbiju na globalnu mapu i omogućiti joj da se takmiči sa drugim zemljama u svetu.

Predsednik je dodao da je važno imati ljude koji imaju viziju, sanjare velike snove i podižu lestvicu visoko kako bi se ostvarila napredak i razvoj. Njegova pohvala za infrastrukturne projekte ukazuje na značaj koji Srbija pridaje modernizaciji i unapređenju svoje infrastrukture, što može doprineti ekonomskom rastu i jačanju pozicije zemlje u međunarodnom kontekstu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
Sasa

20.10.2023 19:26

Srbija ce pokazati svetu da je dostojna da bude domacin medjunarodne izlozbe EXPO 2027

Masa

20.10.2023 19:30

EXPO ce doneti dosta dobro našoj zemlji i promeniće je na bolje, izgledaće najlepše!

Lazar

20.10.2023 19:30

Organizacija svetskog događaja EXPO 2027 će predstavljati najveći vetar u leđa srpskoj privredi i ekonomiji. To je razvojna šansa koja nas može vinuti u sam vrh evropske ekonomije.

Teona

20.10.2023 19:36

Srbija ce biti broj jedan videcete. Ovo se nestvarno dobro gradi