PRODUŽILI MU PRITVOR ZA 30 DANA, ON LEBDI IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI! Teško bolesni policajac i bez hrane i bez terapije u Kurtijevom kazamatu!

Autor:

Vesti

19.10.2023

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lutvija Š. je uhapšen zbog navodnih ratnih zločina na Kosovu iz perioda 1998/99. godine iako nije postojala nikakva poternica niti je o tome ikad bilo reči do sada.

PRODUŽILI MU PRITVOR ZA 30 DANA, ON LEBDI IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI! Teško bolesni policajac i bez hrane i bez terapije u Kurtijevom kazamatu!

Foto: Tanjug/STR

Kosovska policija

Lutviji Š., policajcu u penziji, koji je na Merdarama uhapšen 15. oktobra kad je krenuo na sahranu svoje rođake u rodni Dragaš, produžen je pritvor na 30 dana.

On je dijabetičar koji mora da prima redovnu terapiju, a kako saznajemo, u pritvoru jedva da i dobija i hranu.

- Dosta je smršao i jako loše izgleda - rekao nam je njegov rođak.

Inače, on je uhapšen zbog navodnih ratnih zločina na Kosovu iz perioda 1998/99. godine iako nije postojala nikakva poternica niti je o tome ikad bilo reči do sada. 

- Krenuo je na sahranu kod naše rođake. Na prelazu je uredno predao ličnu kartu radi kontrole i tada su policajci došli i "odvojili ga", nakon čega je odveden u pritvor - rekao je za portal Republika.rs njegov rođak.

Lutvija je svoj radni vek proveo u Prizrenu, odakle se nakon rata porodica preselila u centralnu Srbiju. On je službu nastavio u Beogradu, a ponosno su policijske značke nosili i otac, brat, bratanac.

Za kraj, rođak nam je ponovio da ni o kakvim ratnim zločinima nije bilo reči svih ovih godina, što sugeriše da bi hapšenje moglo biti deo Kurtijeve hajke i terora koje vodi na Kosovu i Metohiji.

Bonus video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ZAvram

19.10.2023 21:53

А шта раде бриселски моћници? Уместо да им право и правда буду првенствени у односу на животе прогоњених на Косову и Метохији од стране Куртијевог терористичког режима, они захтевају санкције Србији и признање криминалне творевине на светој српској земљи за државу? Молим да се у мом присуству не спомиње европска агенда и "породица"! Не гарантујем за себе...