UHAPŠEN SRBIN NA KOSOVU! Srbija ga tražila preko Interpola!

Autor:

Vesti

10.10.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saopštenju se ne navodi za koje se tačno krivično delo tragalo za ovim muškarcem, kao ni gde je on na Kosovu uhapšen.

UHAPŠEN SRBIN NA KOSOVU! Srbija ga tražila preko Interpola!

Foto: Printskrin/Tviter

Muškarac državljanin Srbije, uhapšen je danas na Kosovu po poternici INTERPOL-a koju su raspisale vlasti Republike Srbije, saopšteno je upravo iz Kosovske policije.

U ovom se saopštenju ne navodi za koje se tačno krivično delo tragalo za ovim muškarcem, kao ni gde je on na Kosovu uhapšen.

Navodi se samo to da je njemu odmah određeno zadržavanje do 48 sati, te da će ostale mere biti preduzete prema procedurama u ovakvim slučajevima, koje takođe nisu objasnili, piše Kossev info.

Precizirali su iz KP da je hapšenje sprovela Jedinica za odbegla lica (FAST Kosovo), a koja, kako kažu, deluje u okviru Direkcije za međunarodnu saradnju u oblasti sprovođenja zakona (ILECU).

Inače, kosovske vlasti su i prošlog meseca, takođe na osnovu INTERPOL-ove poternice koju su raspisale srpske vlasti, uhapsile državljanina Srbije.

Kako se saznaje, srpska policija takozvanoj kosovsko nije slala nikakav zahtev za hapšenje, već oni imaju pristup Interpolovim potragama. Trebalo bi napomenuti i da nikad kosovska policija nije reagovala na potraživanja Srbije preko Interpola, ali kad je u toku lov na srpske glave, i ova im je dragocena.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading